2777
2789

یه پانسیون مطالعاتی میرم چند روزه که زیاد راحت نیستم و میخواستم ی جای دیگه که خودم خوشم اومده برم

اینجا اتاق استراحت و اتاق مدیریت و آشپزخونه یکیه

جلوی خانومه راحت نیستم استراحت کنم

چون اینجا رو خانوادم انتخاب کردن انتخاب من نبود

خانواده گفتن اگر رفتی اونجا دیگه هیچوقت تا روز کنکورت حق برگشت و تعویض به جای دیگه نداری

استرس گرفتم گفتن اگر اسم تعویض بیاری باعث کتک خوردنت میشه

حالا چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا باشرایط کنار بیا

یا هر اتفاقی میخواد بیفته بیفته همین امروز پانسیون رو ترک کن و تعویض کن

ولی نشین روزها وهفته ها وماهها تا کنکور رو به این مسیِله کم اهمیت فکر کن، همین امروز تکلیف این جریان رو مشخص کن و فردا فقط درس ودرس ودرس

ی کم اعتمادب نفس داشته باشی حله

یعنی چی حله؟ اینکه اینجا بمونم؟

یا اینکه حرف اونا رو قبول کنم ؟

اونا راضین که جای منو تغییر بدن همون جایی که میخوام منو بفرستن، ولی گفتن حق تغییر نداری اصلا

ب نظر من کلا پانسیون برای مطالعه خوب نیست. فضای خونه رو مناسب سازی کنید

با فضای خونه کنار نیومدم،

حتی یک روز موندن تو خونه بهم افسردگی شدید میده و دیگه درس خوندن بازدهی نداره برام

قرار نیست برای همه چی خانوادت تصمیم بگیرن

منظورتون چیه ؟

من یک روز امتحانی این پانسیون اومدم خانوادم بدون اینکه نظر منو بپرسن اومدن هزینه یک هفته رو زدن به حسابشان

نداشتن من شب برگردم خونه بهشان بگم راضی بودم یا خیر

حالا هم یک هفته رفتم تموم شد مهلتش

حالا میخوام همون جایی که دوست دارم رو انتخاب کنم میگن دیگه انتخاب کردی همونجا تا آخر برو دیگه قرار نیست دوباره تعویض کنید

یعنی الان یکبار تعویض کنم برم جایی که میخواستم

و دیگه حق عوض کردن و حتی برگشت به اینجا هم ندارم

خب راست میگن حق دارن هر روز که نمیشه جا عوض کنی خانواده ت کارها و مشکلات دیگه هم دارت همش که کنکور ش ...

فاصله این پانسیونی که هستم تا اونی که میخوام باشم فقط یه کوچه س

ولی میگن دیگه وقتی بری اونجایی که میخوای دیگه نمیتونی عوض کنی یا برگردی اینجا

فاصله این پانسیونی که هستم تا اونی که میخوام باشم فقط یه کوچه س ولی میگن دیگه وقتی بری اونجایی که می ...

میفهمم چی میگی خب راست میگن اصلا خوب نیست دائم ساید عوض کنی ، اعصاب بقیه رو خرد میکنی با اینکار

میفهمم چی میگی خب راست میگن اصلا خوب نیست دائم ساید عوض کنی ، اعصاب بقیه رو خرد میکنی با اینکار

خب یعنی چی اعصابشون خرد میشه

با این کارشون دارن بهم استرس میدن که اگر عوض کردی دیگه نمیتونی برگردی یا اینا

الان فکرم و درگیر کردن با این حرفشون

خب یعنی چی اعصابشون خرد میشه با این کارشون دارن بهم استرس میدن که اگر عوض کردی دیگه نمیتونی برگردی ی ...

نه کلی بهت گفتن چون میرن هزینه میدن بعد شما میای خونه ایراد میگیری نق نق میکنی اونام اینجوری گفتن که تکلیفت روشن کن کجا میخوای باشی

آخه کنکور مهمه ولی دیگه تنها دغدغه خانواده که نیستی

سالی ک من کنکور دادم خونه مون بنایی و تعمیرات داشتیم تو دو تا اتاق زندگی میکردیم خب بعدش از تمیزی و نو شون خونه لذت بردیم ولی منم تو همون شرایط درسم خوندم کلا زیاد سخت نگیر استرس خودت زیاد میشه