2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426817 بازدید | 46621 پست

سلام به همگی .من کار برقدیمی  هستم ولی نتونستم با اکانتم وارد بشم .مجدد ساختم .

خواستم تجربمو بگم .

من خیلی سال بود میخواستم بینی ام رو عمل کنم ولی هی منصرف میشدم تا اینکه بعد از دیدن چندتا نمونه کار دکتر محبی تصمیم گرفتم با ایشون عمل کنم که فکر کنم یک سالی طول کشید تا بتونم وقت مشاوره بگیرم .قباشم دکترهای دیگه رفتم ولی نظرم ب ایشون بود .خلاصه که الان 4 ماهه عمل کردم با ایشون .

بینی من قوز داشت که فقط همونو برداشته .نه باریک شده نه اصلا شبیه عمل شده هاست .البته من خودم طبیعی میخواستم .اما زیادی طبیعیه یعنی ایرادهاش کامل برطرف نشده .

خلاصه سه ماه بعد عمل که رفتم برای ویزیت حدودا 30 نفر دیگم دیدم که همزمان عمل کرده بودم تقریبا و واقعا تو اونهمه ندیدم کسی راضی باشه و هرکسی یه ایرادی داشت 

از نظر تنفس مشکلی ندارم .

اما اینکه هرکی میبینه میگه 60 تومن دادی انگار نه انگار خیلی برام اذیت کنندست.

طبیعی بودنش برام اوکیه اما یجورایی انگار کوچیک نشده . و طولشم اضافه شده .چند نفر دیگم تو مطب همینا رو میگفتن .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان تو مشهد دکتر میمنه چطوره؟ من واقعا گیج شدم بعضی ها میگن خوبه بعضیا شاکی ان نمیدونم برم بیشتر پول بدم به یکی مثل کاویانی فر بهتر عمل میکنه از میمنه؟ چون واقعا جور کردن پول عمل داره با سختی انجام میشه برام

سلام به همگی .من کار برقدیمی  هستم ولی نتونستم با اکانتم وارد بشم .مجدد ساختم . خواستم تجربمو ...

من میخواستم یکشنبه باهاش عمل کنم الان هرجارو میبینم ناراضی هست وحشت کردم

سلام دبرا خانم توهین به دکتری نباشه، ولی اون چه دکتر بیکاریه که45دقیقــــــــــه وقت میزاره واسه مشت ...

سلام از عمل با یحیوی بعد از این همه سال راضی هستید؟

بینی تون گوشتی بود یا استخوونی؟

ممنون میشم جواب بدید؟

سلام به همگی .من کار برقدیمی  هستم ولی نتونستم با اکانتم وارد بشم .مجدد ساختم . خواستم تجربمو ...

سلام با محبی عمل کردید؟

سال 1401 

خیلی ازش تعریف میکردند البته سابقا چند سال پیش که چند تا کار خوب انگار داشته و برند شده ولی جدیدن خیلی ناراضی داره چطوره جرا اینجوری شدهن به نظرتون نکنه تو اتاق عمل خودش عمل نمیکنه ؟؟

احتمالش هست به نظرتون؟

اخ مگه میشه دکتری که قبلا این قدر تعریف میکردن ازش یه دفعه 

شما الان با توجه به گذشتچند ماه راضی هستید و بینی تون چه جوری شده؟

سلام بچه ها خوب هستین من ۵سال پیش بینیمو دکتر نادریان عمل کردن الان می‌خوام برم ترمیم  ب نظر ...

سلام میشه بپرسم ترمیم کردید پیش نادریان ؟

مشکلتن چی بود دوباره بعد از 5 سال خواستید ترمیم کنید 

نادریان که میگن خیلی خوبه

دوستان ارتفاع نوک بینی بخاطر ورمه؟امکانش هست یکم کوتاهتر شه؟ من دوماهه عمل کردم کمی نوکش کشیده س

نوک بینی شما تغییر کرد منم همین مشکل را دارم دو ماهه عمل کردم حس میکنم نوکش تیز شده و کشیده