صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام خوبین بینیتون چه جوری شد بالاخره زن داداش منم با مسعود یزدانی عمل کرده بینیش کج شده هم سوراخاش ...
سلام گلم خودش و دستیارش اصلا زیر بار نمیرن واقعا تابلو نوک بینی انحراف پیدا کرده و پره بینی مشکل داره یکطرف رو زیادی برداشته واله نمیدونم تراشیده اندازه نوک انگشت فرو رفتگی داره خاک توسرش الان یکسال و چنده ماه گذاشته هی میگفتن خوب میشه خوب میشه اصلا درست نشد از بس پیگیر بودم دستیارش میگه حالا بیا یه نشون به دکتر بده اگه راه داشته باشه درست میکنه اگه نه که هیچی چقدر می دونه بیشعور باشه .یکسریا الکی هی میگفتن ما راضی هستیم الکی انگاری برای تبلیغ میکردن بینی قشنگم رو خراب کرده کلی تاکید کردم دست بش نزن و فقط مشکلات رو رفع کن الان به بینی من قوس داده نیمه فانتزی شده در صورتی که من گفتم طبیعی طبیعی نمیدونم گلم نباید پیشش عمل میکرد بعد عمل اصلا تحویل نمیگیرند
سلام به همگی .من کار برقدیمی هستم ولی نتونستم با اکانتم وارد بشم .مجدد ساختم . خواستم تجربمو ...
سلام عزیزم. منم پیش محبی نوبت داشتم ولی کنسلش کردم. هم هزینه ش خیلی بالاست هم هرکی پیشش عمل کرده اصلا انگار نه انگار عمل کرده! فقط یه غوز کوچولو رو برمیداره همین! همه ی کاراشم شبیه هم هستن! حقیقتش منم مثل شما الان دو ساله تو فکرم عمل کنم ولی اون دکتر دلخواهمو پیدا نکردم هنوز!
از نظر تنفس مشکلی ندارم . اما اینکه هرکی میبینه میگه 60 تومن دادی انگار نه انگار خیلی برام اذیت کنن ...
درسته. منم دخترداییمو که دیدم گفتم ۶۰ تومنشو انگار ریخته توی آب! اصلا تغییری نکرده! دماغ خودش قشنگ بود چقد خودشو به آب و آتیش زد تا عمل کنه اون وقت....