2777
2789
عنوان

اسم دخترمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 56093 بازدید | 964 پست

منم اسم زینب و دوست دارم،چندتا دوستام زینب بودن همه هم با معرفت زینبا با مرامن؟

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
میگن هر کی اسمش زینب هست خیلی سختی میکشه ، هر کی هم دور و برم اسمش زینب بوده واقعا درد کشیده هست ، گ ...

خاهرم اسمش زینبه اصصصصلا اینطور نیس دوس عزیز 😉

سختی نکشیده شکرخدا

🌸❤ چادری ها عاشّق تَرند ❤🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم نذرو چرا رو بچه بیچاره پیدا میکنین...بزارین یه جور دیگه انجام بدین مثلا به یه فقیر کمک کنین..دست یتیمو بگیرین و....من نظر خودمو میگم هرگز اسم مذهبی برای بچه نمیزارم...مگه بهار و نگار ..یاسمن .‌ترانه چشونه به این زیبایی

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)

گلم اولن زینب اسم خیلی زیبایی من به اونش کارندارم ولی میگی نذرکردی که خدابهت دخترداداسمشوبزاری زینب حالا که داده نمیشه زیرقول قرارت باخدابزنی که باید از اولش فکرمیکردی اگه میخواستی عوضش کنی من نمیدونم ولی بازفکرکن که اگه عوضش کنی عهدتو بعدپشیمون نشی ازکسی که سردرمیاره یاخیلی خداشناس بپرس که اگه به خاطر دلایلی که داری نظرتو عوض کنی چیزی نمیشه خدا یارت گلم

من اسمم ی اسمیه که تو این تاپیکم راحع بهش بحث شد که چ اسمیه, و کسایی که داشتنش چقدر اذیت شدن. خودم ل ...

عزیزم شما راحت میتونی بری ثبت احوال و اسمت رو به یه اسمی که رایج تره یعنی تعداد بیشتری ازش هست تغییر بدی مثلا فاطمه یا زهرا یا مریم مثلا . اینو من چند وقت پیش تو قوانین ثبت احوال دیدم

یا اصلا میتونی هر اسمی دلت خواست بگی بقیه صدات کنن خیلی ها اسم شناسنامه ایشون با اسمی که صداشون میزنن فرق داره

میگن هر کی اسمش زینب هست خیلی سختی میکشه ، هر کی هم دور و برم اسمش زینب بوده واقعا درد کشیده هست ، گ ...

ولی من هرچی زینب دیدم خوشبخت شده  ازهمه چی شانس اوردن خداییش 

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 

منم وقتی باردار بودم قبل از سنوگرافی خواب دیدم  بچم پسره اسمش محمده وقتی فهمیدم پسره گفتم حتما باید اسم محمد روش باشه بعد پدر شوهرم چون درویش هستن و ارادت خاصی دارن به حضرت علی گفتن بزارین علی یا لقب حضرت علی که ایلیا هست منم اسمشو تو گذاشتم محمد ایلیا

خدایا پناهم باش 
من کلا آدمیم که خیلی تبخال میزنم. بعد از زایمانمم چاق شدم..هانواده خودمم تو ی روستا تو سهرستان زندگی ...

عزیزم  مگه اسمتون چیه  بخاطرش خجالت میکشین 

میتونین عوض کنین  یکم سخته ولی جامیفته برای دیگران هم از شناسنامت پاک کن هم  نزدیکانت صدا بزنن  برای بقیه هم  جامیفته  ی آش چیزی هم بپز بگو اسمت و دیگه  مثلا لیلا صدا بزنن  

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 
واییی خواهر من اسمم زینب نیست, که اگه بود با افتخار همه جا بلند اسممو میگفتم. چیز دیگه اییه میخوام ...

اهان 

ببخشید عزیزم

خوب چرا اسمتو عوض نکردی گلم؟

انقد هم ناراحت و افسرده نمیشدی بخاطرش؟