2777
2789
عنوان

اسم دخترمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 56095 بازدید | 964 پست

وای ک چقد خرافات میگین

من دوتا زینب میشناسم بهترین زندگی رو داشتن و دارن

جهان سومی ک میگن ب شماهاست با این افکار مسخرتون یکم توروخدا فک کنین قبل نظر.پس هرکی ام حسینه باید عذاب بکشه.حضرت محمد بهش سنگ پرت میکردن از همه بیشتر اذیت شده پس هرکی محمده خیلی بدبخته.جمع کنین بابا

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
وای ک چقد خرافات میگین من دوتا زینب میشناسم بهترین زندگی رو داشتن و دارن جهان سومی ک میگن ب شماهاس ...

واقعامرحبابه تو.اووووف ازدست این فکرهای خرافاتی.آقااااااامایه زینب تواطرافمون هست.زیبایی خاصی نداره هاااا.امابیابروببین چه شوهرلاکچری گیرش اومده.رفته دوکلاس سوادتواین دانشگاههای دره پیت خونده.یهوزرتی اومدن استخدامش کردن.آقااااابهترین زندگی.شوهر.بچه.خونههههه.شغل عالی.اونم زینب نامه دیگه.بابابریزیدایخرافات رو.استارترجون.من نذرحضرت رقیه کردم.ودخترم رواسمش رورقیه گذاشتم.آنچنان باصلابت وشیرینی صداش میکنم.که گاهی اوقات دلم میلرزه.اگه اعتقادداری که بسم الله.اگه خدای نکرده سست شدی.که دیگههههههه.خداکمکت کنه.یاعلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زينب يك اسم مركب عربى هست كه زين ِ اَب هست در حقيقت . يعنى زينت پدر 😍 حضرت زينب سلام الله عليها زينت اميرالمومنين بودند ، عالمه اى بودند كه معلم نديده بوده . تروخدا بلد بشيد از اعتقاداتتون دفاع كنيد . اخه چه اسمى زيباتر از زينب ؟ به قول مرحوم مجتهدى كه مى فرمايند هر كى مى گه زينب نزار ستم كش مى شه جاهله و نادون . اسمهاى الان خوبه كه تا ٦ سالگى بچه خوبه بعدش سبك و جلفه . مادرا فكر نمى كنن يه روزى اين دختر كوچولوها مى خوان بشن پيرزن ٧٠ ساله با اين اسمهاى بچه گونه مى خوان چى كار كنن !!! 

زينب يك اسم مركب عربى هست كه زين ِ اَب هست در حقيقت . يعنى زينت پدر 😍 حضرت زينب سلام الله عليه ...

تبارک الله

احسنت

دقیقا

اسمهای عربی و اهل بیت ع

سرشار از معنی مفهوم هستن و اصیل

ولی اسمهای الان  که اصلا مفهوم و معنیشون مشخص نیس 

تازه بعضیاشون که اصلا نمیدونی دختره یا پسر

وقتی اسمی بامسما باشه حتی رو روحیه بچه تاثیر مثبت میزاره

جاری منم اسم دخترشو گذاشت زینب،از بس از اول قشنگ و با عشق صداش کردن هممون عاشق اسمش شدیم.خودشم که خی ...

خدا حفظش کنه

دقیقا همینه

وقتی پدر مادر عزت سر بچه بزارن‌همه سرش عزت میزارن

و کسی جرات نمیده به خودش حرفی بزنه

میگن هر کی اسمش زینب هست خیلی سختی میکشه ، هر کی هم دور و برم اسمش زینب بوده واقعا درد کشیده هست ، گ ...

دختر عموم اسمش زینبه  بدبختی نیس که این تجربه نکرده باشه   خیلی بیچاره هس    ولی بقیه خواهر و برادراش خوشبختن

واقعامرحبابه تو.اووووف ازدست این فکرهای خرافاتی.آقااااااامایه زینب تواطرافمون هست.زیبایی خاصی نداره ...

افرین مامان رقیه جون گل گفتی

منم شوهرم دوست داشت اسم دخترمون و بزارم 

رقیه یا زینب

ولی من پشت قبرستان بقیع تو مدینه  نذر کردم به امام حسن ع گفتم  دختر دار بشم یکی از القاب مادرت

اگه پسر دار بشم هم اسم خودت

الان دخترم اسمش مطهره خانم

پسرم آقا محمدحسن  

حالا شوهرم میگه اگه باز بچه خواستیم و اگه دختر شد حتما یا رقیه یا زینب

من اسمم ی اسمیه که تو این تاپیکم راحع بهش بحث شد که چ اسمیه, و کسایی که داشتنش چقدر اذیت شدن. خودم لیسانس دارم.آموزشگاه زبانم رفتم, مدرک اونم گرفتم. 30 سالمه. زشت نیستم, معمولیم. اعتماد ب نفسمم خیییلیییی خوبع. تاااااااا زمانی که کسی نفهمه اسمم چیه. تو دانشگاه, آموزشگاه, بین دوستان جدید, تو بانک, دکتر..... هر جا وقتی صدام میکنن خجالت میکشم. خیییلیییی اعتماد ب نفسمو میگیره. این اسمو مادر بابام, مادربزرگم رو حساب مادرشوهر بازی روم گذاشت, وقتی بابام نبود. والا مامان و بابام میخواستن اسممو بزار لیلا. خدایی لیلا کجا , این اسم کجا. وقتی صدام میزنن, یا مجبورم اسممو بگم ب کسی, حس بدی میاد تو دلم نسبت به مادربززگم. فوت شده, اما خوب دست خودم نیست. الانم دلم واسه دخترم میسوزه که بعدا چجوری میخواد ب دوستاش بگه که اسم مامانش چیه.

نمیپم زینب بده, خیلی قشنگه. اما خوب ب بچتم فکر کن خواهر. ایشالا نظر کرده حضرت زینب باشه کوچولوت