2777
2789
عنوان

اسم دخترمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 56095 بازدید | 964 پست
اسم دوستم زینب هست .... خیلیییییی اذیت شده تو زندگیش...

اسم دوستای دیگه ات چی هستن اذیت نشدن مشکل ندارن

این همه ادم که اسمشون زینب نیست اعم از مرد وزن

مگه مکشل ندارن سختی نمیکشن

دنیا دار مکافاته

بعضیا مشکلشون رو تو ظاهر نشون میدن بعضیا نه

حالا تصادفی این دوستت که زینب خانم‌هستن یهدمشکل علنی داشته سختی کشیده  ربطی به اسمش نداره

هرچی تلقیین کنی همون میشه

من اسمم ی اسمیه که تو این تاپیکم راحع بهش بحث شد که چ اسمیه, و کسایی داشتنش چقدر اذیت شدن. خودم لیسا ...

استغفر الله

خدا ببخشه ماهارو شان این اسم رو داریم میاریم پایین

مطمئن باش اگه اسمتون چیز دیگا اس بود باز اینقد ضعیف و بی اعتماد به نفس بودید

شما باید افتخار کنید و با نهایت  افتخار بگید اسمم زینبه

فلانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر عموی من ۳۲ سالشه. اسمش زینب بود. از بچگی ناراحت بود اسمش زینب. میگفت مال پیرزناست. آخرش ۲۵ سالش که شد اسمشو عوض کرد.‌البته تو شناسنامه زینب ولی جرات نداریم زینب صداش کتیم.

به نظر منم نزار.‌ اسم های قشنگتر و اصیل ترم هستاااا

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
عزیزم اعتماد به نفسی که بخاطر یه اسم خراب بشه با هر چیزی خراب میشه.حتی یه جوش تو صورت.اونم اسم حضرت ...

من کلا آدمیم که خیلی تبخال میزنم. بعد از زایمانمم چاق شدم..هانواده خودمم تو ی روستا تو سهرستان زندگی میکنن. اما خدا شاهده, هیچوقت بخاطر تبخالام که معمولانم جاهای بدی مثل کنار چشمم یا رو چونم میزنه خجالت نکشیدم. چاقیمم دوست دارم چون بخاطر دخترم بوده. فکر کن ی شکم بزرگ و قد کوتاه. هرچند دارم لاغر میکنم به امید خدا.هر وقتم واسه کسی از روستانون صحبت میکنن, واسه همه جالب میشه و دوست دارن برن اونجارو ببینن. حتی چند بار با همکارای شوهرم رفتیم اونجا. اماااااااا.....

اسمم...... نمیتونم باهاش کنار بیام. رو روابط اجتماعیمم تاثیر بدی گذاشته این اسم. اوایل نوجوونیم فقط ب خاطر اسمم دلم نمیخواست با هیچ پسری آشنا بشم. اگه شوهرم فامیل نبود و منو نمیشناخت, مطمئن باش هیچوقت ازدواج نمیکردم. هر چند که دوستان نزدیکم و خانوادم چیز دیگه ای صدام میکنن. وگرنه با هیچ کس خرف نمیزدم

استغفر الله خدا ببخشه ماهارو شان این اسم رو داریم میاریم پایین مط ...

واییی خواهر من اسمم زینب نیست, که اگه بود با افتخار همه جا بلند اسممو میگفتم.

چیز دیگه اییه

میخوام بگم که اسم هم رو اعتماد ب نفس, هم رو آینده آدم تاثیر داره. وگرنه من غلط بکنم که بخوام شأن این اسمو صاحبشو بیارم پایین.جونم فدای زینب و خانوادش

من کلا آدمیم که خیلی تبخال میزنم. بعد از زایمانمم چاق شدم..هانواده خودمم تو ی روستا تو سهرستان زندگی ...

درکت میکنم.‌ اسمت رو عوض کن و واقعا هم اسم خیلی تاثیر میزاره رو زندگی

درکت میکنم.‌ اسمت رو عوض کن و واقعا هم اسم خیلی تاثیر میزاره رو زندگی

کاش میشد. نمیشه . باید تو شناسنامه مامان بابامو سند ازدواج و سند ماشین و هر جا اسمم هست پاک شه و اسمجدیدم بیاد. اینکه موندم. چون خانوادم شهرستانن. خودمم صادره از اونجام. باید برم اونجا. خیلی سخته

خیلی اسم قشنگیه گلم اما نذار....اسم تو سرنوشت تاثیر داره من همه زینبا رو دیدم زیاد زجر دیدن سختی ک ...

خاله منم اسمش زینب خیلی زیاد سختی کشید نمیدونم واقعا به اسمش ربط داره یا نه عروس اون یکی خالمم اسمش زینب با زنه دوست شوهرم  اونا هم از بچگی کلی سختی کشیدن خودشون تعریف میکردن

من خانوادم مذهبی نیستن من مامانم اول انقلاب جو گیر شد و تو جو انقلاب اسم مذهبی برام گذاشت ولی نه تیپ و قیافه و افکارم به اسم مذهبیم نمی خوره همیشه هم هر کی برای اولین بار اسمم رو میشنوه تعجب می کنه. من که خیلی بدم می یاد از اسمم و اصلا دوسش ندارم خود مامانم هم بعد یکی دو سال که شور انقلاب از سرش می یوفته پشیمون میشه اسم مذهبی برای من گذاشته ولی دیگه منو دو اسمه نکرد. حالا شما اگر مذهبی هستی و جد و آبادت مذهبی هستن تو شهر مذهبی هستی دخترت مدرسه مذهبی می ره بزار زینب. وگرنه اگر قرار هست زینب خانم بره هم کلاسی روژینا آرشیدا لیان ملورین مونیکا سوفیا بشه به نظرم نزار زینب. نذرت رو جور دیگه ادا کن

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

من که ندیدم زینب سختی بکشن

فقط چون خودم دبیرم و تو جمع نوجوون هام میبینم هر کی اسمش این مدلیه اصلا اسمش رو دوست نداره و هنش میگه خانم من اسمم چیز دیگه ایه. الکی هم میگن.

اون بچه هم بزرگ میشه و دوست داره اسمش به روز باشه. غلط یا درست متاسفانه فرهنگ جامعه مونه

2790
2778
2791
2779
2792