2777
2789
عنوان

اسم دخترمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 56093 بازدید | 964 پست

اگر عهدی با خدای خودت بستی اونم تو اوج نا امیدی سر عهدت بمون.البته شخصا فکر میکنم خودت دل چرکین شدی وگرنه هرچیز دیگه هم میذاشتی یه عده انتقاد میکردن.گرچه نوع نقد وطرز بیانشم مهمه که تو این تاپیک نقد خوب محقق نشد

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اگر عهدی با خدای خودت بستی اونم تو اوج نا امیدی سر عهدت بمون.البته شخصا فکر میکنم خودت دل چرکین شدی ...

من خودم نقد خوب داشتم!!

نمیدونم صفحه چند بود ولی اصلنم بی احترامی نکردم

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر عهدی با خدای خودت بستی اونم تو اوج نا امیدی سر عهدت بمون.البته شخصا فکر میکنم خودت دل چرکین شدی ...

عهد رو سر اسم بچه بسته. اگه بچه اسمش رو دوست نداشت چی؟ نمیتونه عوض کنه که... رو خودش عهد ببنده بره اسم خودش رو بذاره زینب. خیلی هم بهتره

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

اسم. قشنگیه عزیزم مبارک باشه نذر کردی بزار ان شالله خوشبخت همیشه خندان باشه ..به حرف دیگران توجه نکن مردم دهنشون همیشه باز ه

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves