2777
2789
عنوان

حجاب

1103 بازدید | 74 پست

من شوهر خيلي خوبي دارم گوش شيطون كر 😂 اما خيلي مذهبيه و من  نه خيلي  به خاطر اين كه همش بهم زووووور گفته شد ! همش به حجاب گير ميده روسريت رو بكش جلو ..... البته بد دل و شكاك نيستا مثلا اگه دانشگاه با هم كلاسي پسرم حرف بزنم يا با دوستاي خودش و....مشكلي نداره از اولم من گفته بودمبا حجاب من مشكلي نداري و بعد از عقد تا الان كه دو سال گذشته مشكل داشته با حجاب من منم به خاطرش خيلي چيزا رو عرض كردم ولي ديگه نميتونم .... 

چجوری میپوشی مگه

یکم توضیح بده بینیم  

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری میپوشی مگه یکم توضیح بده بینیم    

والا من قبل ازدواج مثلا مانتو كوتاه و جلو باز و اينا ميپوشيدم الان چون حوصله دعوا ندارم نميپوشم به ميل خودش رفتار ميكنم و چيزاي خوشگل تو سبكي كه دوست داره  فقط شايد مثلا ٤ انگشت روسريم عقبه 😂😂😂

خوب حجاب خاصي كه نداري

احتمالا خيلي خيلي ازاد دوس داري....

با شوهرتم كنار بيا

ما رفتيم سنگاپور ي زن و شوهر با ما بودن اولش مرده خوب بود! ولي از روز دوم شروع كرد

بس زنشو اذيت كرد ديگه زنش دوس نداشت جايي بره

همش زناي با حجاب رو نشون ميدادشوهرش! كلا كه مرگ كرد به زنش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

من از اخلاق شوهرت خوشم اومد شوهر خودمم همینطوره همیشه هم ازش نظر میپرسم بدون شوهرم اصلا خرید نمیرم از اینکه روم تعصب داره احساس غرور میکنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خوب حجاب خاصي كه نداري احتمالا خيلي خيلي ازاد دوس داري.... با شوهرتم كنار بيا ما رفتيم سنگاپور ي ...

نه زيادي آزاد اصلا تو وجودم نيست! اما در حد يه روسري سر نكردن !!!! يا كلا حجاب سر كوفتي😢

نه زيادي آزاد اصلا تو وجودم نيست! اما در حد يه روسري سر نكردن !!!! يا كلا حجاب سر كوفتي😢

روسری سر نکردن بی حجابی نیست؟    

اگه منظورت تاپ و شلوارك هست

راستش من هر جا ديدم فقط خانمهاي ناجالب ايراني اون تيپا رو ميزدن

اونايي كه عقده نداشتن ( توهين به كسي نباشه) بلوز شلوار داشتن ساده...

ولي ي عده واقعا مثل زنهاي خراب خودشونو درست ميكردن 

متاسفانه اكثرا هم ايراني بودن!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
من از اخلاق شوهرت خوشم اومد شوهر خودمم همینطوره همیشه هم ازش نظر میپرسم بدون شوهرم اصلا خرید نمیرم ا ...

راستش وقتي نگاه به جامعه و مرداي بي خود ميكنم خوب از انتخابم خيلي راضيم ما كلا مشكلون از اون اول سر همين حجاب بود 😔 كلا يا بحثي نداشتيم يا اگه داشتيم سر اين بود به نظر من اگه آقايي خانومش رو دوست داره بايد به عقايدش احترام بزاره ....

اگه منظورت تاپ و شلوارك هست راستش من هر جا ديدم فقط خانمهاي ناجالب ايراني اون تيپا رو ميزدن اونايي ...

خوب من منظورم يه لباس آستين بلند كه خودشم قدش اوكي باشه و يه شلوار مناسب يا دامن بلند بدون روسري 😂 ميشه پوشش خوب 

راستش وقتي نگاه به جامعه و مرداي بي خود ميكنم خوب از انتخابم خيلي راضيم ما كلا مشكلون از اون اول سر ...

عزیزم بستگی به عقاید داره مثلا یکی شاید بگه کسی که منو دوست داره باید جونشو برام بده آبروشو خرجم کنه یا سرشو جلو همه بکوبه به دیوار آیا واقعا خواسته اش معقوله؟ مطمعنا شوهر تو هم به خواسته های تو که به جا و درست باشن احترام میزاره 

چرا هست ولي اگه  لباس پوشيده باشه فقط روسري سر نكني !! اسمش خيليييييي باز نيست ديگه

چرا سفسته میکنی خواهر من یا رومی رومی یا زنگی زنگی با همچین افکاری چرا همچین شوهری رو انتخاب کردی