2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 74 پست
اصلا نميگه شل حجاب باش اتفاقا ميگه سفت حجاب باش😐

خب با حجاب باش 

با حجابم به جاییت بر نمیخوره واسه جسمت ارزش قائل شو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نمیدونم همین نو چیه که باید بموشونیم اخه اصلا باعث تحریک مرد نمیشه فک کن یه زن کل بدنش پوشیده باشه و ...

هر دو تاشون باعث تحریک میشه  قرار نیست یکی تأیید بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفتم دست بده گفتم بغل کنه

منم گفتم اين يه بحث ديگس من مه شما رو نميشناسم ولي عقايدتون خيلي فرق داره با من ! بغل كردن  اگه از رو لذت و .... باشه خوب بده ولي نه مثلا از سلام عليك و.....باشه اشكال نداره شايد دلش واسه اون طرف تنگ شده

خب با حجاب باش  با حجابم به جاییت بر نمیخوره واسه جسمت ارزش قائل شو

مهم اينه كه تو اعتقادات من نيست عزيزم با حجابم خوبه اصلا شايد خيلي بهتر باشه اما واسه كسي كه دوستش داره و خيلي از دوستام چادرين و دوستش دارن چادر رو اما من حجاب سر دوست ندارم و دوست ندارم فيلم بازي كنم ترجيح ميدم يه جور ديگه واسه تنم ارزش بزارم  

مردی که با موی زن تحریک بشه بره بمیره 

چه ربطی داره فک نمیکنی همین موی زن اگه باعث تحریک مرد نشه تو چطوری میخوای شوهرتو به طرف خودت بکشونی و واسش دلبری کنی؟ هر چیزی خوبه ولی به جاش

مگه ارزش قائل شدن به جسم با با حجاب بودنه

از نظر بعضيا اره عزيزم از نظر من به كارايش تو جامعه و خونوادشه من تو بهترين دانشگاه ايران درس خونده باشم  سر كارم كارايي خوب واسه ملت داشته باشم تو خونوادم شاد و سرزنده باشم و با مطالعه خونوادم رو بگردونم و با همسرم خوب باشم واسم كافيه ! و به نظرم ارزشم به عقايدمه به اون چيزيه كه تو سرمه نه رو سرم كسي كه ارزش زن رو به حجابش بدونن  حتما زن رو تو غالب فيزيكش ميبينن و بس