2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 74 پست
عزیزم بستگی به عقاید داره مثلا یکی شاید بگه کسی که منو دوست داره باید جونشو برام بده آبروشو خرجم کنه ...

خوب اوكي .... اما وقتي من رو اونجوري ديده از اول بعد الان ميريم بيرون ميگه رو سريت درست كن ولي من رو همونجوري از اول ديده بوده و بهم گفته من مشكلي ندارم و من اعتماد كردم به حرفش الان كي مقصره 😔

خوب من منظورم يه لباس آستين بلند كه خودشم قدش اوكي باشه و يه شلوار مناسب يا دامن بلند بدون روسري 😂 ...

منكه هر جا رفتم مثل همين ايراني رفتم

همين لباسا رو هم بردم

همه جا هم رفتم

مايو اسلامي هم خريدم

استخر

دريا

همه جا رفتم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا سفسته میکنی خواهر من یا رومی رومی یا زنگی زنگی با همچین افکاری چرا همچین شوهری رو انتخاب کردی

خوب ما تو همه زمينه ها با هم تفاهم داريم .... فقط سر حجاب كه از اولم گفت من مشكلي ندارم با حجابت 

خوب من منظورم يه لباس آستين بلند كه خودشم قدش اوكي باشه و يه شلوار مناسب يا دامن بلند بدون روسري 😂 ...

آستین بلند جای خودش شلوار جای خودش روسری هم جای خودشه 

خوبه شوهرتو بهت بگه من که تو رو دوست دارم عاشقتم ولی یه بغل دختر دیگه که به جایی بر نمیخوره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منكه هر جا رفتم مثل همين ايراني رفتم همين لباسا رو هم بردم همه جا هم رفتم مايو اسلامي هم خريدم ا ...

خدااااااااااا رو شكر خدااااااا رو شكر كه الان تركيه سرده 😂😂😂 استخر رو دريا و..... واسه ازون دسته ايرانياس😂

آستین بلند جای خودش شلوار جای خودش روسری هم جای خودشه  خوبه شوهرتو بهت بگه من که تو رو دوست دا ...

اين دوتا موضوع جدا از همه ! ولي مثلا شوهر من اگه به يه خانومي دست بده از نظر من هيچ اشكالي نداره .... 

خوب اوكي .... اما وقتي من رو اونجوري ديده از اول بعد الان ميريم بيرون ميگه رو سريت درست كن ولي من رو ...

به نظر من بازم خودت مقصری تو هم افکار اونو میدونستی چرا اونو انتخاب کردی 

بعدشم الان مسئله تو درست کردن روسریت نیست مسئله نپوشیدن روسریه اینا خیلی با هم فرق داره

اين دوتا موضوع جدا از همه ! ولي مثلا شوهر من اگه به يه خانومي دست بده از نظر من هيچ اشكالي نداره ... ...

نگفتم دست بده گفتم بغل کنه

کوتاه نیا اصلا. بدون حجاب باش. بیخود قبول کرد اگه تو رو به اون شکل دیده که باهات ازدواج کنه

اونو بدون روسری ندیده با روسری دیده ولی روسریش بالا بوده الانم بنده خدا شوهرش میگه همونطور شل حجاب باش

به نظر من بازم خودت مقصری تو هم افکار اونو میدونستی چرا اونو انتخاب کردی  بعدشم الان مسئله تو ...

نه عزيزم وقتي به من ميگه من اوكيم  و هزار بار بهش ميگم و ميگه من تو رو قبول دارم خوب يني اوكيه ديگه مشكلي نداره همونجوري كه وقتي عكساي اون زمانم ديد خودش فهميد ! ولي مشكل نپوشيدن رو سري كه واسه يه سفر دو سه روزه كه اصلا مهم نيست فعلا داريم اينجا زندگي ميكنيم و با درست كردن رو سري مشكل بيشتري دارم 

اونو بدون روسری ندیده با روسری دیده ولی روسریش بالا بوده الانم بنده خدا شوهرش میگه همونطور شل حجاب ب ...

اصلا نميگه شل حجاب باش اتفاقا ميگه سفت حجاب باش😐

نمیدونم همین نو چیه که باید بموشونیم اخه اصلا باعث تحریک مرد نمیشه فک کن یه زن کل بدنش پوشیده باشه و مناسب فقط موهاش باز باشه تو خیابون بعد یه زن کلا موهاش دیده نشه و یه آرایش غلیظ با لباس جذب داشته باشه کدوم باعث تحریک میشه