من شوهر خيلي خوبي دارم گوش شيطون كر 😂 اما خيلي مذهبيه و من نه خيلي به خاطر اين كه همش بهم زووووور گفته شد ! همش به حجاب گير ميده روسريت رو بكش جلو ..... البته بد دل و شكاك نيستا مثلا اگه دانشگاه با هم كلاسي پسرم حرف بزنم يا با دوستاي خودش و....مشكلي نداره از اولم من گفته بودمبا حجاب من مشكلي نداري و بعد از عقد تا الان كه دو سال گذشته مشكل داشته با حجاب من منم به خاطرش خيلي چيزا رو عرض كردم ولي ديگه نميتونم ....
عزیزم بستگی به عقاید داره مثلا یکی شاید بگه کسی که منو دوست داره باید جونشو برام بده آبروشو خرجم کنه ...
خوب اوكي .... اما وقتي من رو اونجوري ديده از اول بعد الان ميريم بيرون ميگه رو سريت درست كن ولي من رو همونجوري از اول ديده بوده و بهم گفته من مشكلي ندارم و من اعتماد كردم به حرفش الان كي مقصره 😔
به نظر من بازم خودت مقصری تو هم افکار اونو میدونستی چرا اونو انتخاب کردی بعدشم الان مسئله تو ...
نه عزيزم وقتي به من ميگه من اوكيم و هزار بار بهش ميگم و ميگه من تو رو قبول دارم خوب يني اوكيه ديگه مشكلي نداره همونجوري كه وقتي عكساي اون زمانم ديد خودش فهميد ! ولي مشكل نپوشيدن رو سري كه واسه يه سفر دو سه روزه كه اصلا مهم نيست فعلا داريم اينجا زندگي ميكنيم و با درست كردن رو سري مشكل بيشتري دارم
نمیدونم همین نو چیه که باید بموشونیم اخه اصلا باعث تحریک مرد نمیشه فک کن یه زن کل بدنش پوشیده باشه و مناسب فقط موهاش باز باشه تو خیابون بعد یه زن کلا موهاش دیده نشه و یه آرایش غلیظ با لباس جذب داشته باشه کدوم باعث تحریک میشه