2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 74 پست

با من بی شعور کاری ندارین؟ اسی توهین نکن درسته با عقایدت مخالفم ولی اصلا بهت توهین نکردم متأسفم برات بیش از این انتظاری نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣👏👏👏👏👏👏👏👏پشمک حاج عبداله دلبریش بیشترهههه

ميدوني چيش جالبه اين كه مردا با مو زن همسايه تحريك ميشه با مو خواهرشون تحريك نميشن 😂😂😂 تازه مو خواهرشون تو خونه  خوشگل ترم هست تا مو زن همسايه زير روسري  در نتيجه مو اصلا تحريك نميكنه كسي رو 

با من بی شعور کاری ندارین؟ اسی توهین نکن درسته با عقایدت مخالفم ولی اصلا بهت توهین نکردم متأسفم برات ...

من كار دارم منبع واسه مطالعه خواستم ! همونايي كه خودتون خوندين رو 

استارتر جان اعتقاد نداری و انجام نمیدی صحیح 

ولی منکر حکم و فلسفه حجاب نباشیم 

چون کلام خداست 

من هم خیلی وقتا چیزی ک در توانمه تا حد ممکن انجام میدم و اگ ی جاهایی انجام ندادم دلیل بر اشتباه بودن اسلام و ... نیس 

اینجا به نتیجه نمیرسی با همسرت به نتیجه نهایی برس 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
استارتر جان اعتقاد نداری و انجام نمیدی صحیح  ولی منکر حکم و فلسفه حجاب نباشیم  چون کلام ...

ممنون از توجهتون  .... درسته حجاب يه بحث اعتقاديه و تعريف ها متفاوت اينجا فقط راهنمايي خواستم گفتم شايد كسي باشه كمك كنه چون بحث فلسفه حجاب و.... نبود بخث خونوادگيم بود و منم خيلي روشن توضيح دادم از اول آشنايي  چه گذشت در مورد حجاب ! گفتم شايد يكم درد و دل يكم راهنمايي يكم تجربه بتونه بهم كمك كنه با سپاس ازتون 

ممنون از توجهتون  .... درسته حجاب يه بحث اعتقاديه و تعريف ها متفاوت اينجا فقط راهنمايي خواستم گ ...

میفهمم عزیزم ولی خب اینجا هر کس دیدش به این موضوع متفاوته حتی خیلیا با مشورت اینجا به مشکل خوردن و بعدا اومدن گفتن اشتباه کردیم اینجا مشورت گرفتیم 

با آرامش با همسرت صحبت کن به صلاح و خوشایند هر دو تصمیم بگیرید 

سفرتون هم به سلامت عزیزم 😘

میفهمم عزیزم ولی خب اینجا هر کس دیدش به این موضوع متفاوته حتی خیلیا با مشورت اینجا به مشکل خوردن و ب ...

مرسي گلم ....حتما چي بهتر از اين 😔 هرچند كه سر اين موضوع دل پري دارم 😔 فكر نميكنم نتيجه بده ولي حتما صحبت ميكنم .......آخه ١٠٠٠٠٠بار صحبت كريم 😔 واي چشم 

مرسي گلم ....حتما چي بهتر از اين 😔 هرچند كه سر اين موضوع دل پري دارم 😔 فكر نميكنم نتيجه بده ولي حت ...

خودتو ناراحت نکن بهت اطمینان میدم همسرت چون خیلی دوستت داره و حجاب رو دوس داره دلش میخواد شما رو معتقد به حجاب کنه ولی راهشو بلد نبوده 

فقط آرامشت رو حفظ کن و کم کم باهاش صحبت کن امیدوارم بهترین تصمیمو بگیرید 

ميدوني چيش جالبه اين كه مردا با مو زن همسايه تحريك ميشه با مو خواهرشون تحريك نميشن 😂😂😂 تازه مو خو ...

ماشالله به اینهمه درک و منطق شما

متاسفانه خدا هم توی قران اینقدر درک و منطق نداره!!!!!!

چون دقیقا به حجاب و پوشوندن موهای سر اشاره کرده

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

دوست عزیز من خودم محجبه هستم و با انتخاب خودم پوششم رو انتخاب کردم ولی توی این قضیه به شما حق میدم چون میگی همسرت شما رو با همون سبک لباس پوشیدن دیده و گفته من مشکلی ندارم و حالا زده زیرش..این اصلا درست نیست. ایشون اگر سبک خاصی از پوشش رو میپسندیدن باید همون اول اینو میگفتن.

یکی از دوستان خانوادگی ما با اینکه زندگی خیلی خوبی داشتن فقط سر همین قضیه توافقی جدا شدن.

شما الان یا میتونی بزنی زیر همه چیز و زندگی رو تموم کنی یا همسرت رو دوست داری و میخوای زندگی رو بسازی. اگر نظرت روی ساختن زندگیه جوری بساز که دیگه توش بحث سر این قضیه نباشه..باهم سر یه چیزایی توافق کنین. دلایل همسرت رو بشنو، دلایل خودت رو هم بگو. دو تا آدم بالغ بالاخره میتونن به یه نتیجه ای برسن.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
دوست عزیز من خودم محجبه هستم و با انتخاب خودم پوششم رو انتخاب کردم ولی توی این قضیه به شما حق میدم چ ...

نه من زندگيم رو دوست دارم ...مرسي بابت راهنماييت 

☘ خنـده ملائـک ☘

آیت‌الله مجتهدی تهرانی فرمودند: در روایت است وقتی تلقین به بعضی مردگان خوانده می شود و او را تکان می دهند و می گویند: "اِسمَع!اِفهَم!" ملایکه میخندند که این زنده بود نفهمید الان چگونه بفهمد؟!!!❗️

خدا کند ما از این دسته نباشیم که ملائکه به ما بخندند. إن شاءالله تا زنده هستیم، بشنویم و بفهمیم.

✅ یک جای دیگر که ملائکه می خندند، زن بی حجابی است که رویش را از نامحرم نمی گرفته و حالا مرده است. وقتی او را دفن می کنند، باید روی او ر ا باز کنند و عقب بزنند، قبر کن می گوید: "یک محرم بیاید"

اینجاست که ملائکه می خندند و می گویند: "این وقتی زنده بود، همه سر و صورت او را می دیدند و محرم و نامحرم نداشت، حالا می گویید محرم بیاید، رویش را عقب بزند؟