2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 74 پست
چه ربطی داره فک نمیکنی همین موی زن اگه باعث تحریک مرد نشه تو چطوری میخوای شوهرتو به طرف خودت بکشونی ...

كاملا مشخصه فقط زن رو تو جسمش ميبينيد واسه دلبري 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر بعضيا اره عزيزم از نظر من به كارايش تو جامعه و خونوادشه من تو بهترين دانشگاه ايران درس خونده ...

متأسفانه همون افکار سرت بسته اس واسه همین روسری و چادر رو فقط یه پارچه میدونی رو سر .روسری هم یه نوع عقیده است که تا روحت رسوخ میکنه متأسفانه بیشتر کارایی های تو تو جامعه فیزیکیه 

اینه که میگم مطالعه نداری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
كاملا مشخصه فقط زن رو تو جسمش ميبينيد واسه دلبري  

نه فقط تو جسمش نمیبینم ولی مو هم یکی از کارکترهاش واسه دلبریه که اگه بیرون باشه واسه مرد سمه

نه فقط تو جسمش نمیبینم ولی مو هم یکی از کارکترهاش واسه دلبریه

اگه اينجوريباشه  زني كه سرطان گرفته هيچ دلبري نداري حتما شوهرش حق داره بره با ١٠٠٠٠ تفر ديگه  يا مثلا گوسقند خيلي دلبره 😂

نه قائل نیستن والا قائل نیستن 

من به شعور و مطالعه شما شک دارم که اینطور بی محابا به الله قسم میخوری که زنان دنیا برای بدنشون ارزش قائل نیستن. در حالیکه زیر همون حجاب اسلامی که خیلیها بهش اعتقادی ندارن بر همه کس روشنه چقدر فساد تو ایران هست‌. 

همه زنان موفق ایرانی که الان در جهان موفق و شناخته شدن باید میرفتن تو پستوی خونشون مثل شما نگران دلبری و آموختن فنون دلبری برای مردها رو یاد می گرفتن کع مقبول بیفتن. حالا زنهای خارجی به کنار تو این لینک در مورد زنان موفق ایرانی بخون و دقیقا همونطور که خودت گفتی: مطالعه داشته باش! 

http://namnak.com/زنان-موفق-ایرانی-در-جهان.p38906#

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
اگه اينجوريباشه  زني كه سرطان گرفته هيچ دلبري نداري حتما شوهرش حق داره بره با ١٠٠٠٠ تفر ديگه &n ...

من نگفتم فقط مو واسه دلبریه گفتم یکی از کارکتراشه زن خیلی چیزا داره واسه تحریک مرد که همشون رو هم اسلام منع کرده ولی این روزها همه اونا ناديده گرفته شده

متأسفانه همون افکار سرت بسته اس واسه همین روسری و چادر رو فقط یه پارچه میدونی رو سر .روسری هم یه نوع ...

نه من گفتم دوستاي من خيلياشون چادرين اتفاقا خيليم قابل احترامن واسم ولي همونا اگه يه كشور ديگه به دنيا مي اومدن بدون شك  اين عقيده رو نداشتن !!!! ميشه منابعي كه مطالعه و تخقيق كردين ازش در مورد حجاب رو بگيد منم بخونم بلكه افكار بستم باز شه ؟؟؟؟ خوشحال ميشم 

عزیزم دگ باید شوهرت بپسنده... با حجاب باش اونم زندگیتو بهشت میکنه...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

اصلا اين كه مو زن رو شما كاراكتر دلبري معرفي ميكني خودش يه جمله به شدت ضد زنه ! اين كه كارايي زن رو دلبري ميدونين يعني ضد زن بودن 

بعضي از خانوم ها زنان مدافع حقوق مردن 

من به شعور و مطالعه شما شک دارم که اینطور بی محابا به الله قسم میخوری که زنان دنیا برای بدنشون ارزش ...

من کاری به زنای ایرانی ندارم من اسلام رو گفتم. اسلام رو با زنای ایرانی چرا میسنجی؟ با خود اسلام بسنج با قرآن بسنج با کشفیات همون غربیکه خودشیفتشون شدی در مورد حجاب بسنج

من به شعور و مطالعه شما شک دارم که اینطور بی محابا به الله قسم میخوری که زنان دنیا برای بدنشون ارزش ...

بی محابا قسم نخوردم ایمان دارم به گفته ام در ثانی اون به.والله است نه والا