من شوهر خيلي خوبي دارم گوش شيطون كر 😂 اما خيلي مذهبيه و من نه خيلي به خاطر اين كه همش بهم زووووور گفته شد ! همش به حجاب گير ميده روسريت رو بكش جلو ..... البته بد دل و شكاك نيستا مثلا اگه دانشگاه با هم كلاسي پسرم حرف بزنم يا با دوستاي خودش و....مشكلي نداره از اولم من گفته بودمبا حجاب من مشكلي نداري و بعد از عقد تا الان كه دو سال گذشته مشكل داشته با حجاب من منم به خاطرش خيلي چيزا رو عرض كردم ولي ديگه نميتونم ....
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
والا من قبل ازدواج مثلا مانتو كوتاه و جلو باز و اينا ميپوشيدم الان چون حوصله دعوا ندارم نميپوشم به ميل خودش رفتار ميكنم و چيزاي خوشگل تو سبكي كه دوست داره فقط شايد مثلا ٤ انگشت روسريم عقبه 😂😂😂
من از اخلاق شوهرت خوشم اومد شوهر خودمم همینطوره همیشه هم ازش نظر میپرسم بدون شوهرم اصلا خرید نمیرم ا ...
راستش وقتي نگاه به جامعه و مرداي بي خود ميكنم خوب از انتخابم خيلي راضيم ما كلا مشكلون از اون اول سر همين حجاب بود 😔 كلا يا بحثي نداشتيم يا اگه داشتيم سر اين بود به نظر من اگه آقايي خانومش رو دوست داره بايد به عقايدش احترام بزاره ....
راستش وقتي نگاه به جامعه و مرداي بي خود ميكنم خوب از انتخابم خيلي راضيم ما كلا مشكلون از اون اول سر ...
عزیزم بستگی به عقاید داره مثلا یکی شاید بگه کسی که منو دوست داره باید جونشو برام بده آبروشو خرجم کنه یا سرشو جلو همه بکوبه به دیوار آیا واقعا خواسته اش معقوله؟ مطمعنا شوهر تو هم به خواسته های تو که به جا و درست باشن احترام میزاره