2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3847 بازدید | 55 پست
چرا مشکلتون چیه اگه دوست داشتی بگو . میفهممت منم همش میگفتم نیازی ندارم ولی چون نابودم کردن باید من ...

عزیزم خوش به حالت که راحت شدی
مهریه هم گرفتی و چزوندیش

خدا نسل این مردای عوضی رو برداره.
به مرگش راضی نیستم، ولی اگه بشنوم نامزدم مرده حتی ناراحتم نمیشم.
اینقدر که اذیتم کردن.
من از دروغ متنفرم بودم، یه دروغگو و کلاهبردار قهار گیر اومد

من از اول راضی نبودم، با کلی دروغ و چرب زبونی بله رو گرفت. بعد عقد یکی یکی دروغاش دراومد حتی فهمیدم ...

وااای شوهر سابق منم همه چیز رو میرفت به داداشش میگفت سر همین خیلی اختلاف داشتیم. اخلاقای زمونه داشت .عزیزم نگران نباش. تو با کره ای اتفاقی نیوفتاده .باید خدارو هزار بار شکر کنی زودتر متوجه شدی. خودتو به خدا بسپار. مطمئن باش خدا بهترشو سر راهت میزاره

مرسی خداجونم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خوش به حالت که راحت شدی مهریه هم گرفتی و چزوندیش خدا نسل این مردای عوضی رو برداره. به مرگش را ...

برن گم شن .بدبختای بی عرضه .مال من که خیلی راحت گفت به خاطر داداشم طلاقت میدم .چون باید زیر سلطه باشی فقط. ان شاءالله خدا لنگه خودشون جلوشون بزاره

مرسی خداجونم❤
طرف حال و هوای زنونه داشت  که من بعد 1 سال و خورده ای عقد باکره موندم. در آستانه ی 26 سالگی ...

باز بیشتر فکر کن.عجله کار شیطونه...طلاق لزوما بدترین راه نیست ولی صد در صد اخرین راهه...

اگر ب این نتیجه رسیدید ک جدایی تنها راهه اونوقت دیگه مصمم باش و اینو بدون ک 

اره یه بخت خوب ک خیلی هم زتدگی دوست تره در انتظارته👌

وااای شوهر سابق منم همه چیز رو میرفت به داداشش میگفت سر همین خیلی اختلاف داشتیم. اخلاقای زمونه داشت ...

مرسی عزیزم
ان شاء الله خدا سر راه تو هم یه فرد مناسب بذاره.

نامزد من با خبرچینی هاش فتنه مینداخت تو زندگیمون، آخه مگه میشه مرد هم خبرچینی کنه اونم تا این حد...
دروغم که عین نقل و نبات تو دهنش بود. حرف روزمره اش دروغ بود.
حالا من خیلی ازش سَرتر و زیبارتر و جوون ترم، اینقدر تحقیرم کرده بود حس میکردم عیب و ایرادی دارم.
حتی من شاغل بودم و اون بیکار. من حتی ماشینم داشتم اون دوچرخه هم نداشت. بازم به روش نمیاوردم تا غرور مردونه اش لگدمال نشه ولی لیاقت نداشت که...

اینقدر تهمت های زشت به من زدن که هرگز نمیتونم کل مهریه ام رو ببخشم
خدا فقط منو از شرش نجات بده.

مرسی عزیزم ان شاء الله خدا سر راه تو هم یه فرد مناسب بذاره. نامزد من با خبرچینی هاش فتنه مینداخت تو ...

اخلاق نامزدت تقریبا عین شوهر سابق منه .خدارو شکر کن زودتر متوجه شدی. ای کاش منم زودتر متوجه میشدم حداقل الان با کره بودم یا با یه آدم بهتر زندگی میکردم

مرسی خداجونم❤
باز بیشتر فکر کن.عجله کار شیطونه...طلاق لزوما بدترین راه نیست ولی صد در صد اخرین راهه... اگر ب این ...

منم از طلاق متنفر بودم و وحشت داشتم،اگه بدونید چه قدر بهش فرصت دادم.
هرسری عین زنها قهر میکرد و میرفت و چند روز پیداش نمیشد و حتی من بارها رفتم دنبالش و ازش خواهش کردم برگرده با اونکه خودش مقصر بود باز کوتاه اومدم، باز من رفتم جلو.
التماسش میکردم دیگه دروغ نگه ولی هرسری دروغای بد میگفت.
چه طور یه عمر با یه دروغگو زندگی کنم.
بزرگترین دروغش این بود که زن داشت قبل من و پنهون کرده بود.
و صد تا دروغ وحشتناک دیگه...

اون کسی که من بهش جواب مثبت دادم انگار کس دیگه ای بود. اینقدر که درمورد خودش دروغ گفته بود

این فرد احتمالا دوقطبی هم هست و هرلحظه تو یه حاله

اگه تا آخر عمرمم مجرد بمونم بهتر از زندگی کردن با این عوضیه که عمرمو یه سال و نیم پوچ کرد....

اخلاق نامزدت تقریبا عین شوهر سابق منه .خدارو شکر کن زودتر متوجه شدی. ای کاش منم زودتر متوجه میشدم حد ...

تا جایی که من پرس و جو کردم این جور افراد دوقطبی هستن و باید درمان بشن
احتمالا شوهر سابق شما هم دوقطبی بود

خدا رو شکر
به دعاهای پدر و مادرم خدا بهم رحم کرد که عروسیمون به تعویق افتاد وگرنه من تو زندگی با اون فرد حتما تا الان دیوونه شده بودم یا مرده بودم

منم از طلاق متنفر بودم و وحشت داشتم،اگه بدونید چه قدر بهش فرصت دادم. هرسری عین زنها قهر میکرد و میرف ...

پس تو تلاش خودتو برای حفظ این زندگی کردی.اگر در زمینه های دیگه مقصر نبوده باشی.چون ما حرف اون مرد رو ک نشنیدیم و نمیتونیم قضاوتش کنیم!

دروغ ؛ شخصیت غ قابل پیشبینی ؛قهرهای زنانه؛ ول کردنو رفتن....اینا همه نشونه یه زندگیه روی آبه.شاید داری درست ترین کارو میکنی.مهرتو ک اجرا گذاشتی ببین بعدش تغییراتی خواهد کرد یا نه...مهرت چندتاس؟

پس تو تلاش خودتو برای حفظ این زندگی کردی.اگر در زمینه های دیگه مقصر نبوده باشی.چون ما حرف اون مرد رو ...

قطعا منم ایراداتی دارم
گل بی خار خداست
ولی من فرشته هم باشم باز اون فرد قابل تحمل نیست
اگه قابل تحمل بود زن قبلیش تحملش میکرد

خودشم همیشه بهم میگفت که ستاره تو خیلی از من سَر تری؛ تو کل فامیل ما عروس عین تو نیست.
چون من ازش زیباتر بودم، قد و اندام بهتری داشتم. اون چاق بود و قد کوتاه.
حتی من کار میکردم و اون بیکار بود.
ده سال جوون تر هستم ازش.
ظاهرش و بیکاریش و بی پولیش واسم مهم نبود میگفتم لااقل پسر تحصیل کرده و  سالمیه.
همش بهش قوت قلب میدادم و میگفتم باعث افتخارمه.
اما روزگار من و خونواده ام رو خراب کرد.

بابام بعد 6 ماه از عقدمون میگفت اینو ولش کن این به درد تو نمیخوره. خونوادم با اینکه اولش خیلی راضی بودن ولی زودتر از من به فکر طلاق افتادن.

بعد اجرا گذاشتن مهریه تغییر که نکرده بدترم شده

مثلا هنوز زنش هستم ولی هزار تا تهمت بهم زده. چون از اجرا گذاشتن مهریه عصبانیه.
من باز از طلاق میترسیدم و نمی خواستم طلاق بگیرم ولی آخرین بار که دوباره قهر کرد با خودم عهد کرد دیگه نمیرم دنبالش و تمومش میکنم

خب دختر خوب توام مثل من یکم نگاه از بالا ب پایین داری ب همسرت متاسفانه...

اگر لجوجه و اهل سازش نیست کاری ک انجام میدی صحیحه

امیدوارم توی روند این ماجرا ؛ کمی ادم بشه وگرنه همون بهتر ک تا عقدید تموم بشه.خیلیییییییی خوبه ک عقدی و باکره.شناسنامتم میتونی تعویض کنی بلافاصله بعد از محضر