2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3847 بازدید | 55 پست
شما عقدی؟ منم نیازی نداشتم ولی چون چزوند منو،منم از لج گرفتم. وکیلم بدجور گذاشتش تو منگنه مجبور شد ...

گلم مگه نمیگن پول پیش خونه از مستثنیات دین هستش وی اتومبیل وخونه در حد عرف پس چطور دادگاه پول پیش واتومبیلش وازش گرفت؟

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
قطعا منم ایراداتی دارم گل بی خار خداست ولی من فرشته هم باشم باز اون فرد قابل تحمل نیست اگه قابل تحمل ...

همیشه ازدواج با مرد زن طلاق داده بزرگترین اشتباه زندگی ما دخترای مجرده....اونا اگه خوب بودن به زن اولشون سازگار بودن ....منم همین مشکلو داشتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم مگه نمیگن پول پیش خونه از مستثنیات دین هستش وی اتومبیل وخونه در حد عرف پس چطور دادگاه پول پیش وا ...

بله گفته شما کاملا درسته. خودش توافق کرد اینارو بهم بده منم از سکه هام بگذرم.

مرسی خداجونم❤
بله گفته شما کاملا درسته. خودش توافق کرد اینارو بهم بده منم از سکه هام بگذرم.

آها مرسی عزیزم....الهی بحق مولا علی خدا بهترین سرنوشت رو برات رقم بزنه وبرات جبران کنه

خب دختر خوب توام مثل من یکم نگاه از بالا ب پایین داری ب همسرت متاسفانه... اگر لجوجه و اهل سازش نیست ...

این نگاه بالا به پایین رو الان دارم که دارم واقع بینانه تصمیم میگیرم. اون موقع چنین دیدی نداشتم.

چون هنور ذاتش و دروغاش برام آشکار نشده بود.
من از آدم دروغگو متنفرم

آره خدا رو شکر که شناسنامه ام رو میتونم پاک کنم ولی خب پاکشم بکنم در آینده هرگز پنهون نمیکنم.

یا امام رضا چطور مسئله به این مهمی رو پنهان کرد؟الانم طلبکاره

پنهون کردنش یه طرف، هنوزم کتمان میکنه و میگه دروغه.

از اون طرف مادرش زنگ زده به مهمونای جشن عقدمون یکی یکی ازشون پرسیده شما به ستاره و خونواده اش قضیه ی زن سابق پسرم رو گفتید؟؟!!

من وقتی قضیه رو فهمیدم شوکه شدم اصلا باورم نمیشد چون پسره با کلی ادعا میگفت من اولین دختریم که تو زندگیشم و میگفت حتی تا حالا دوست دخترم نداشته.

وقتی شناسنامه پاک بشه راحت میشه پنهون کرد...

این نامزد من به شکل بیمارگونه ای دروغ میگه و این عادتو از مادرش به ارث برده، حالا این فقط یه موردشه چیزای خیلی بزرگ دیگه ای هم دروغ گفته!

پنهون کردنش یه طرف، هنوزم کتمان میکنه و میگه دروغه. از اون طرف مادرش زنگ زده به مهمونای جشن عقدمون ...

خدا بهت صبر بده...هرچه سریعتر خودتو خلاص کن از شرش....آه از مادرای خدانشناسشون....امیدوارم خدا بهت فرصتهای عالی بده وگذسته ودرد ورنج رو برات جبران کنه