2777
2789
عنوان

رنگ ابرو

1471 بازدید | 47 پست

سلام .رنگ ابروی خاصی میزنید به ابروتون یا از همون رنگ موتون ، به ابروتون میزنید؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چ اکسیدانی؟

یه رنگی رو بهت پیشنهاد میکنم رنگیه که خودمم میذارم خیلی رنگش خوشگل میشه ولی کاملن روشنه فقط اگه خیلی نمیخای روشن شه وقتی رو ابروهات گذاشتی هر2-3دیقه یه بار یه نگا به ابروهات بنداز هرموقع به نظر خودت رن‌گش خوب بود بشئر قیمتشم مناسبه 15تومن.رنگ آنتونیا شماره9طبیعی اکسیدانشم هر مارکی بود اشکال نداره فقط حتمن9درصد بگیری

خدایا شکرت
من ۳صفر ابرو میزنم

مخصوص ابرو هست؟ تیوپش کوچیکه؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من دوست دارم ابرومو رنگ روشن بزارم ولی نمیدونم چ رنگی ک ب هر رنگ مویی بیاد😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
وااااای رنگ ابرو باید زد

چه مارکی؟ بگیم رنگ ابرو ؟