2777
2789
عنوان

رنگ ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قهوه ایی تقریبا تیره

منم قهوه ای تیره می‌خوام 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یه رنگی رو بهت پیشنهاد میکنم رنگیه که خودمم میذارم خیلی رنگش خوشگل میشه ولی کاملن روشنه فقط اگه خیلی ...

چه رنگی میشه عزیزم عکس رنگ رو ابروتو میتونی بزاری؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
اره کوچیکه

اسم مارکش چیه؟ 

آخه از آرایشگاه چند بار پرسیدم گفتن همین مال مورو بزا 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نه قهوه ایی تقریبا تیره

پس تو باید بری تو کار n.مارکش هر چی بود رنگه اشکال نداره فقط اگه میخای تیره باشه و قهوه ای باشه رفتی مغازه بگو رنگ مو قهوه ای میخام بنظر منn6یاn7بگیری خوبه نه خیلی روشن میشه نه خیلی تیره ولی اکسیدانت رو حتمن9درصد بگیری

خدایا شکرت
اره من همیشه میرم ارایشگاه پنج تومن میگیره 

من می‌خوام خودم زود بزارم .آخه رنگ ابروم زود می‌ره 

اره من همیشه میرم ارایشگاه پنج تومن میگیره  

اونا همون رنگ مورو میزنن 

چه رنگی میشه عزیزم عکس رنگ رو ابروتو میتونی بزاری؟

عزیزم مشکلی نداره فقط من راستشو بخای یکی دوهفتس نرفتم ارایشگاه ابروهام بلند شده مشکی شده تقریبن اگه عجله نداری فردا صب خودم رنگ کیذارم میفرستم تو همین تاپیک

خدایا شکرت
عزیزم مشکلی نداره فقط من راستشو بخای یکی دوهفتس نرفتم ارایشگاه ابروهام بلند شده مشکی شده تقریبن اگه ...

باشه عزیزم گذاشتی لایکم کن😍

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌