2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 64 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم داستان شما چیه؟خدا برادرت وشفا بده وکمکتون کنه

ممنون و سپاس گزارم

سال88با عشقی افلاطونی عقد کردم،نامردم پسره خوب و معقولی بود،قرار بود آخر ماه برادرم و مادرم بزن واسه داداشم قرار خواستگاری بذارن،که رفتن و تو جاده تصادف کردن،مامانم که دیگه برنگشت،داداشمم ضایعه نخاعی شد و از کمر به پایین فعلا حس نداره

بگذریم...

بعد چهلم مامان فهمیدم بابام با زن داییم رابطه داره(داییم چند سالی میشه که فوت کرده)التماس کردم،به پاش افتادم گفتم میدونی زن و دایی مامان روابطشان خوب نبود،می رم برات دختر میگیرم،قیدشو بزن ولی گفت تو بچه می از تخم و ترکه ی منی میتونم ازت دل بکنم ولی اون نه..

خلاصه عقد کردن

منو برادرم از اون روز تهران رو ترک کردیم و اومدیم به حضرت معصومه پناه آوردیم،به سال مامانم نزدیک بودیم،منم که از این دکتر به دکتر واسه احیای نخاع برادرم...

یه روز اومد بهم گفت همش دنبال کارهای داداشتی،اگه قرار به خوب شدن بود خوب شده بود...بذارش آسایشگاه،وای داغون شدم،ولی گفتم بذار بهتر بشه،حال خوبی نداره،خودشو مسبب مرگ مامان میدونه،صبر کن،ولی گفت یا من یا داداشت منم گفتم داداشم و طلاق گرفتم...

خلاصه عقد کردن منو برادرم از اون روز تهران رو ترک کردیم و اومدیم به حضرت معصومه پناه آوردیم،به سال ...

عزیزم خوب کردی داداشت وانتخاب کردی کسی که بخاد بره بونش ویه جوری جور میکنه و میره وبازم زود خودش ونشون داد

عزیزم خوب کردی داداشت وانتخاب کردی کسی که بخاد بره بونش ویه جوری جور میکنه و میره وبازم زود خودش ونش ...

معلومه داداشم دنیای منه...الانم خیلی خواستگار دارم ولی کسی که منو داداشم و با هم بخواد نیست

من تاپیک قبلت بودم ،افرین خیلی خوب تونستی خودت وجمع وجور کنی تلاش کن برای زندگی خوب نه اینکه زندگی ب ...

مرسی عزیزم

آره درست میگی

من الان ۲۸ سالمه بچه ندارم جوون و پر انرژی ام

خانوادم پشتمن

برگردم به چه قیمتی ؟؟؟

میدونم برگشتنم فقط یه فرصت به خودمه برای تنفر از خودم و اون

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...
عزیزم خوب کردی داداشت وانتخاب کردی کسی که بخاد بره بونش ویه جوری جور میکنه و میره وبازم زود خودش ونش ...

ممنونم،شاید با خودتون بگید چطوری با یه داداش آسیب نخاعی زندگی میکنه ولی خودش میدونه پشت و پناه خواهرشه

ممنونم،شاید با خودتون بگید چطوری با یه داداش آسیب نخاعی زندگی میکنه ولی خودش میدونه پشت و پناه خواهر ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم

خدا مادرتونو رحمت کنه

ان شاالله داداشتون هم شفا بگیره

به حق حضرت زهرا بهترین ازدواجو هم کنی

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز