2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 64 پست
شما مشکلت چیه با شوهرت؟

دست بزن،بی چشم رو ،پرتوقع اولی همیشه با خانواده امم درگیر میشد توهین میکرد الان بهتر شده تا دم در نیاره برم با هیچ کس جز پدر و مادر و  رفت و آمد ندارم خواهر و برادرم خونه پدرم میبینم همه اینا به جهنم زن باز همیشه خیانت میکنه آخر هم میگه مریض ام نمیتونم کنار بزارم یه میگه به تو ربطی نداره من دوست دختر دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه تا۷سال حضانت با مادره مطمعن باش ،بچه من الان اذرمیره تو۹سال والان ۴ماهه خونه پدرم هستم وهم ...

میدونم ولی شوهرم خیلی وحشی میدونم بچه رو ازم میدزده یا خانواده ام اینقدر عذاب میده ند وقت گفت بخوای با مهریه فشار بیاری بچه رو بگیری بچه رو بر میدارم می رم دستت بهم نرسه 

دست بزن،بی چشم رو ،پرتوقع اولی همیشه با خانواده امم درگیر میشد توهین میکرد الان بهتر شده تا دم در نی ...

الهی بمیرم

اول اینکه دوست خوبم فقط و فقط توکلت به خدا باشه،بسپارش به امام زمان،خداوند جای حق نشسته

دوم میتونی از راه قانونی پیگیری کنی

میدونم ولی شوهرم خیلی وحشی میدونم بچه رو ازم میدزده یا خانواده ام اینقدر عذاب میده ند وقت گفت بخوای ...

بله میتونه این کارا بکنه دقیقا مثل شوهر من ،همون اول مرداد که اومدم خونه بابام ،بچه را ورداشت باخودش برد ومن یه ماه ونیم با مامانم گریه میکردم خیلی بد بود یک ماه ونیم بچم وندیدم وخیلی بازم زرنگی کردم که ممنوع الخروجش کردم وگرنه بچه را برده بود بعداز این مدت که تمام مرزها را رفته بود ولی نتونسته بوده خارج بشه برگشت وتازه فردا نوبت دادگاهیه که من برای شوهرم وخانوادش شکایت کردم ببینین چه قانون خوبی داریم زود رسیدگی میکنن

الهی بمیرم اول اینکه دوست خوبم فقط و فقط توکلت به خدا باشه،بسپارش به امام زمان،خداوند جای حق نشسته ...

خدا نکنه عزیزم

نمیدونم کی تاوان این راه غلط تموم میشه 

فقط خدا کمکم کنه دیگه بریدم بخدا

الانم بیشتر بخاطر بابام طلاق نمیگیرم چون خواهرم یکسال طلاق گرفته بابام نابود میشه 

دخترم خیلی به من وابسته اس باباش از پس اش بر نمیاد 

میگم چند سال هم وایستم خواهرم یه مقدار سرو سامون بگیره دختر من بزرگ شه چون دیگه واقعا از شوهرم نفرت دارم دیگه تحملش برام سخته 

خانوما اصلا رو قانون این مملکت حساب نکنین که زنا خیلی بدبختن وهیچ حقی ندارن وفقط سرگردونتون میکنن من این ممنوع الخروجی هم که تونستم بکنم از مهریمه که ۸سال پیش اجرا گذاشته بودم وفقط یه سکه گرفتم وبه خاطر بچم خفه شدم تا حالا،وقانون حالا هم که مجلس تصویب کرد مردا به خاطر مهریه زندان نمی افتن دیگه یعنی خاک تو سر مملکت اسلامیه ما

بله میتونه این کارا بکنه دقیقا مثل شوهر من ،همون اول مرداد که اومدم خونه بابام ،بچه را ورداشت باخودش ...

وای چه وحشتناک

خوبه خوشحال شدم قانون رسیدگی میکنه

من همیشه می گفتم تو ایران پدر راحت میتونه بچه رو بگیره ببره

خدا کمکت کنه زود نجات پیدا کنی

خدا نکنه عزیزم نمیدونم کی تاوان این راه غلط تموم میشه  فقط خدا کمکم کنه دیگه بریدم بخدا الان ...

انشالله،همیشه چیزی که از بنده خدا میخواهیم از خود خدا بخواهیم درست میشه،من مطمئنم...

پس داستان زندگی منو بشنوید چی میگید؟خدا رو شکر کنیم،منم کم سختی نکشیدم،مادرم تو40سالگی فوت کرد،پدر عیاش و دائم الخمر...برادری که 7سال به یه صندلی چرخ دار چسبیده تو اوج جوونیش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز