مگه چقدرمیخوایم زندگی کنیم که دنبال حرف مردم باشیم آیاخوششون میادیانه فردامشکلی هم داشته باشی کسی جزخانواده ات کنارت نیستن پس حمایت پدروتوداری یعنی دنیاروداری موفق باشی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین عزیزم من تاپیک قبلا خوندم جز به جز رفتار شوهرت مثل شوهر من من از روز اول عقد همین مشکلات داشتم ...
واقعا همینه مردی که از اول ادم نباشه تا اخرشم ادم نمیشه وفقط جوونی ما بر باد میره ،نه خودت زجربکش ونه بزار خونوادت وبه واسطه ی تو پیر ومریض کنن ،منم اشتباه کردم دیرعقلم اومد سرجاش ولی ته دلم از خودم راضیم چون پسرم وبه سنی رسوندم که یه کم خوب وبد زندگی وبدونه و وظیفه مادریم وانجام دادم ولی پدر ومادرم از حرص خیلی مریض وپیر شدن
من بخاطر برادرم از نامزدم گذشتم...اونم رفت با دختر عموی من ازدواج کرد،شاهد همه عشق بازیا و لاو ترکوندن هاشون بودم ولی دم نزدم...به نظرم کسی که فردا میخواد بره الان بره بهتره...
من طلاق که گرفتم اولاش خیلی از رفتار مردم میترسیدم . اما یواش یواش دیدم جامعه خیلی عوض شده مردم درک میکنن. منم یاد گرفتم برای هر کسی درد و دل نکنم . از ادمایی که اهل حرف درآوردن و تهمت زدنن دور بشم. رفت و آمدم رو با اونایی که رو شوهراشون حساسن کم کردم. جایی هم که بدونم ممکنه برام دردسر درست بشه از اول میگم متاهلم. به نظرم کسی که خانواده ش حمایتش میکنن اصلا نباید از طلاق بترسه.
من میخوام یه سنی باشه من تو ذهن اش باشه اگه باباشم نداد میتونه از من بکنه حداقل پنج یا شش ساله الان سه سالش نیست میترسم شوهرم ازم بگیره زود من فراموش کنه
من میخوام یه سنی باشه من تو ذهن اش باشه اگه باباشم نداد میتونه از من بکنه حداقل پنج یا شش ساله الان ...
عزیزم بچه تا۷سال حضانت با مادره مطمعن باش ،بچه من الان اذرمیره تو۹سال والان ۴ماهه خونه پدرم هستم وهمه ی قانونا را از وکیلا نه بلکه خودم دادگاه رفتم ومیدونم