راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من تاپیک قبلت بودم ،افرین خیلی خوب تونستی خودت وجمع وجور کنی تلاش کن برای زندگی خوب نه اینکه زندگی بقیه را درست کنی ،مگه یه انسان چقدر عمر میکنه که اینقدر سختی بکشه بزار توجهل ونادونی زندگیشونا سپری کنن
وااااااای رفتم خوندم من اگه فقط یه مورد از اینارو داشت دست بزن رو، عمرا دیگه قبولش میکردم، بچه بیاری که دیگه هیچی امنیت جانی نداره، بهتره جدا شی والا الان که بهترین دورانتونه اینه وای به بعد، قطعا جهنم در انتظارته
طلاق همیشه راه حل نیست بعضی وقتا از چاله میایی میافتی تو چاه ...بمون و با سیاست رامش کن هیچ کس یه شبه تغییر نمیکنه یا یه شبه متوجه نمیشه که باید تغییر کنه ...تحمل دل کندن و سختی دادن به خودت ،جایگزین پیدا کردن خوب و آینده ی نامعلوم همش عذابه ...بیشتر فکر کن لطفا
ببین عزیزم من تاپیک قبلا خوندم جز به جز رفتار شوهرت مثل شوهر من من از روز اول عقد همین مشکلات داشتم همش صبر کردم دوسش داشتم از طلاق نفرت داشتم حتی چند سال حمایت پدرم از دست دادم پدرم باهام حرف نمی زد با عذاب زندگی کردم دوازده سال بچه دار نشدم قاصدک طلاق نبود فقط فقط گذشت الان بچه سه ساله دارم پانزده سال گذشته شوهرم همون آشغالی هست که از روز اول بود عین یک پشیمون چرا همون اول طلاق نگرفتم جونی ام به باد رفت همش با زجر زندگی کردم نابود شدم شوهرم قشنگ بهم خیانت میکنه بهم میگه به تو ربطی نداره میدونه طلاق نمیگیرم ولی الان اینقدر ازش بدم میاد منتظرم دخترم بزرگتر شه عین سگ ولش کنم مرتیکه رو تو رو خدا طلاق بگیر ناراحت هم نشو همچین مردی ارزش ناراحت شدن نداره مال بد بیخ ریش ننه اش گم شه بره از زندگیت نجات پیدا کن محکم وابسته طلاقت بگیر