2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833513 بازدید | 290067 پست
غذای_رژیمی#   غذای لاکچریی من: خوراک لوبیا😎😎😎 خودتون تزیینش کنید با گل وجودتون🖐

وای سمیه عاشقتم😍😘

اینم ناهار امروز من.

غذای_رژیمی#  

خوراک لوبیا با قارچ فراوااااااااان.

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به به نووووش جان

تشکر😍😘

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
 چند خط بالاتر نوشتم موادشووو😀😀😀 سیب زمینیی خیلیی خوبه قشنگگ غلیظ میکنه غذا رااا من تو عدس ...

منم😍😉

رفتي سفر دلبندم

اره الان تو مجلسم گلم.

اومدی یه سلامی کنمو دوباره برم.

😂😂😂عزيزممممممم

😘😘😘😘😘من میرم اخر شب میام گلم😘😘😘😘

یه سوال اخر هفته اینده مراسم عقد دعوتم به نظرتون مو گوش خرگوشی ببندم با لباس بلند قشنگ میشه آیااا؟؟؟یا حتما لباسم باید اسپرت باشه

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز