2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826627 بازدید | 290067 پست
آره اون با پوست بود ولی من سینه مرغ خالی داشتم نمیدونستم میشه یا نه خخخ حالا میشه بدون پوست ؟

اره میشه

فقط شاید اندازه ی با پوست قیافش بریونی براق نشه....مث کباب روی اتیش ، اونجوری میشه.. خوبه دیگه👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چقدر بده😢😢😢😢همش چای و قهوه میخورم که معده پرشه کم نق بزنه

اره والا خیلی بهونه گیر میشن توی دوره🤣🤣🤣

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ران را سالم ، روشو با جاقو جندتا برش سطحی میزنم، بعدش اخته میکنمش همونجوری سالم هم میزارمش ...

سمیخ قرار بود دستور پخت مرغتو بزاری و اینکه میشه توی اون توستر گذاشت یانه

وزن شروع۶۴        وزن فعلی ۶۰          وزن هدف۵۴
من امروز دو ساعت روی تردمیل بودم آخراش کلن روی ۸۳ اینا بود 😁 باسرعت ۵.۵  خیس عرق میشم ولی ضر ...

با سرعت ۵/۵ .. ضربان قلب ۸۳..

پایبنه کهه

صبر کن چند تا جدول الان میزارم.. ببین...

سلام دوستان من از امروز بصورت جدی تصمیم گرفتم حداقل ماهی 6 کیلو کم منم و تا 12 مهر حتما بشم 75 یا پا ...

سلام گلم خوش اومدی اگه با نحوه ی رژیم اشنا نیستی صفحه اول رو بخون هرسوالیم داشتی بپرس بچه ها هر کدوم که ان باشنجواب میدن .حتما باامید به خدا موفق میشم.

گروه ابی وزن شروع 78/800وزن فعلی 71 هدف نهایی 13تاباقیس 58 بطلبه انشاا..   

اغامن دیشب بیخوابی زد بسرم حدودساعت یک اومدم اینجا دیدم کسی نیس .حالا نگو من که رفتم تازه شماها اومدین      

گروه ابی وزن شروع 78/800وزن فعلی 71 هدف نهایی 13تاباقیس 58 بطلبه انشاا..   
سلاممم صدای منو میشنوید از خونه مامانم اومدم برای پرونده پسرم (بهداشتم اینجاس) تا بعداظهر میام خون ...

عزیزم دستورشو گذاشتممم.. ندیدی فکر کنمم😐

چشم دوباره میزارم

اره میشه ، داخل سینی توستر بچین روش و زیرش را الومنیوم بکش... 

این درجه که نوشتم  واسه فر هست... واسه توستر باید به دفترچش نگاه کنی.. معمولا چون توستر ضعیفتره.، درجه را ۲۰ تا ۵۰ تا بیشتر از فر میزارن...

یه سری درست کنی، درجش دستت میاد

غذای_رژیمی#  

مرغ بریان..

مرغ را با پوست شسته و روش را چند تا برش سطحی میزنیم از دو طرف...

بعد داخل مخلفات قرار میدیم:

پیاز رنده شده+ زعفران+نمک+فلفل سیاه+فلفل قرمز+فلفل دلمه ی قرمز رنده شده+اب لیمو+زردچوبه+ پودر سیر خیلی کم+یه ذره کم ادویه ی مخصوص پیتزا+(اگه توی خونه سس مخصوص پیتزا هم هس، ۱ قاشق از اونم بزنید) اینش دل به خواهی هس، میتونی اصلا نزنی...

حداقل ۲ ساعت داخل ظرف در بسته داخل یخچال بمونه.. که من خودم از شبش میزارم...

مرغ را از داخل مواد برمیداریم، لازم نیست که مواد را از روش کاملا بدارید.... میچینیم داخل سینی فر که زیرش کاغذ الومنیوم هس‌

من سیب زمینی و هویج را هم حلقه میکنیم اطرافش میچینم...

طبقه ی وسط.. درجه ۲۰۰ از بالا و پایین  به مدت ۱ ساعت و نیم.. روش هم کاغذ الومنیوم میکشیم با چند تا سوراخ کوچیک

بعد از ۱ و نیم ساعت .. کاغذ را از روش برداشته.. سینی را طبقه ی بالا درجه را بزار رو ۲۵۰ گریل از بالا

همونجا باش و چک کن،، چون سریع گریل میشه.. تقریبا ۲ دقیقه هر دو طرفش

😉

بعدش بکش بیرون... نوش جان

اغامن دیشب بیخوابی زد بسرم حدودساعت یک اومدم اینجا دیدم کسی نیس .حالا نگو من که رفتم تازه شماها اومد ...

😁😁😁

اینجا همه چیزش یهویی بیددد