2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826627 بازدید | 290067 پست
عاره دو روزه میخوام بگم یادم میره  مال من چرا نهایت تا ۹۵...۹۶ تا رفت 🤔 میخواستم ازت بپرسم ه ...

چقدر کمممم🤔🤔🤔

با سرعت چند میری؟؟؟

چند دقیقه میری؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کالری مصرفیم شاید ۱۱۰۰ کالری سوزونده شدم ۱۰۰۰ تا

این واسه متن بالایت بود،، ریپ نشددد

همینههه دیگههه...

بابا کشنگییی بدترهعه🤕🤕🤕

چیزای کم کالاری واسه روز فست انتخاب کنیممم،،، تعداد میان وعده ها را باید بالا برد...

فکر کن مثلا بخواهیم یه غذای پر کالری بخوریمم، مجبورم بقیه روز را گشنه بمونیم...

یا اینکه بخواهیم فست را خیلی کم ببندیم هم ، خیلی گشنگی میکشیم،، یهو بعدش از کوره در میریممم😑😑😑

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست جونیا

روز دوشنبه

گزارش#  

کالری مصرفی 1525 تا

کالری سوزانده 1000 تا

اما امروز که فست هم بودم😢😢😢😢😢تا عصر 400 تا بودم اما دخترمو که بردیم شهربازی و کافی شاپ اونجا😢😢 گزارش#  

😢شدم 950تا مصرفی😢😢😢😢

سوزانده 480 تا

پنجشنبه فست میگیرم

تازه از دیروز هم پریودم حالم افتضاحه فقط میخام بخورم

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
سلام دوست جونیا روز دوشنبه   گزارش#   کالری مصرفی 1525 تا کالری سوزانده 1000 تا اما ...

اوههه

منم تو دوره خیلییی پر خور میشممم

فقط می خوام سرم تو دیگ باشهه

همونجا بخوابمممم😋

اوههه منم تو دوره خیلییی پر خور میشممم فقط می خوام سرم تو دیگ باشهه همونجا بخوابمممم😋

چقدر بده😢😢😢😢همش چای و قهوه میخورم که معده پرشه کم نق بزنه

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
 چقدر کمممم🤔🤔🤔 با سرعت چند میری؟؟؟ چند دقیقه میری؟

من امروز دو ساعت روی تردمیل بودم آخراش کلن روی ۸۳ اینا بود 😁

باسرعت ۵.۵ 

خیس عرق میشم ولی ضربان قلبم پایینه 😯

دکتر عمومیم میگه طبیعیه ولی خودم گاهی اذیتم 

سلام دوست جونیا روز دوشنبه   گزارش#   کالری مصرفی 1525 تا کالری سوزانده 1000 تا اما ...

خانومی میشه بگی چطور میفهمی چقدر سوزوندی؟من روزی مثلا ۳۰۰تا دراز نشست میرم چقور میشه

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

سلام به همه.

انشاالله روز فست خوبی رو پشت سر گذاشته باشید.

من دیروزمو با۶۶۳ تا بستم.

سوزوندمم شد ۵۶۰تا.💃💃💃💃

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

گلم من دور با سنم ۱۱۱تاس همینجوری خودش پروتز شده  خدایی هست😂😂😂

@دخی_رو_مخی  

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤