2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837073 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبی سمیه جان،امروزرفتم روترازو،این چن روزاینقدخوردم😥البته نه مثل سابق،فک کن شباهشت تکه پیتزامی خور ...

همون سرت با غذااهای رنگا وارنگ گرم بودهه که خبری ازت نبودههه،

بازم خوبه وزنت زیادم بالا نیومده😅😅😅 با اینهمههه انتحاریااا

دیدی بچه هاا وقتییی ساکت هستند و صداشون در نمیاد،،، میری میبینی دارن  یه خرابکاری میکنند...

قضیه تو هم ،، همونجوری بودههه😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

کالری مصرفی :۱۰۰۰

کالری سوزی ۸۰۰

———————

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

شب اروم وخوبی رو براتون آرزودارم خابای خوب خوب ببینید😍😍😍

@kiarash_mami زیبا لطفا بیا به بزرگیت وقایع امروزو ببخش نباشی نمیشه لطفا رو منو زمین ننداز

@pari95 پریناز لطفا رو منو زمین نندازو بیا 

@دخی_رو_مخی دختر تو کجایی؟؟؟؟؟

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
شب اروم وخوبی رو براتون آرزودارم خابای خوب خوب ببینید😍😍😍 @kiarash_mami   زیبا لطفا بیا به ...

ممنون عزیزم زحمت کشیدی صدام کردی دلم نمیخواد روتو زمین بندازم گلم قرار نیست ک نباشم .

فقط رفتم شر بخوابه جو خیلی بدی بود 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم) 
ممنون عزیزم زحمت کشیدی صدام کردی دلم نمیخواد روتو زمین بندازم گلم قرار نیست ک نباشم . فقط رفتم شر ب ...

دختر به این خوبییی و‌جیگریی 😍😍😍. این حرفاا چیههه

گزارش امروزتوو ندیدممم، 😤😤😤

شبی رفتم یه عالمه هندونه خریدم فردا خودمو غرق بنمایم😁😁😁😁😁

فردا  که هیچیی

شبش غرققق‌ نشیییی ،،، هندونه خوردن ،، تاوان دارههه😅😅😅