2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837109 بازدید | 290067 پست
وقتی پسرم شیرخور بود اطرافیان هی به اجبار وادارم میکردن بخورم میگفتن اگه ببینی و نخوری شیرت تلخ میشه ...

اعتقادات وباورهای غلط 

مخصوصا اینکه‌بچه شیر میدی دوبرابر باید بخوری🤐🤐

اتفاقا برعکس اصلا شیرمم‌کم نشده😏

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

@دخترتیری قرار شد گزارش بدین نکنه پشیمون شدی؟

من 1200 تا خوردم یه ساعت ورزش هوازی داشتم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@مبینا_mobina جون بیا برات بگم

من‌یه ذره رژیم میگیرم هی مهمونی پشت‌مهمونی تولد جشن حالا رفتیمو اومدیما  

هی میگن چرا نمیخوری

اخه بچه شیر میدم‌دوساعت‌نصیحت‌که اره تو داری به بچت ظلم میکنی چرا نمیخوری تازه من جوریم‌نیستم که اصلا نخورم یه ذره رو میخورم ولی مفیده مثلا کیک تولد رو تموم خامه هاشو کناز زدم‌اندازه نصف کف دستم کیک ساده اش رو خوردم ولی خب شربت که فقط اب شکره رو نخوردم 

پفک وچیپس وپفیلا رو یکم از پفیلا ها خوردم 

پاستیل وژله ونوشابه نخوردم‌

ناپلئونی ودسر وپیش غذا نخوردم‌

بستنی وکیک جدا اوردن یه ق بستنی به اصرارههه مامانم

شیرینی نخوردم شامم پیتزا بود نزدیک ۳۰۰۰کالری امشب هرکی جا داد تو‌ دلش

پیتزا دوتا مثلث 

وای دوباره نصیحت😏😓

از طرفی بابت این چیزایی که خوردم عذاب وجدان دارم از طرفیم میگم‌فردا رو۶۰۰میبندم پس فردام که فسته ورزشامم بیشتر میکنم ولی از نظر خودم گند زدم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عزیزم من پسرمو تقریبا جوری بار اوردم ک رو پا خودش وایسه  مثلا خودشش میره دستشویی خودش غذا میخو ...

عزیزم منم نگفتم که حتما وابسته بارش اوردی 

چون من که خبر ندارم

طبق رفتار پسرت همچین برداشتی کردم

بعدشم پریناز جون مشاوره رفتن اصلا هم بد نیست

اتفاقاااااا کمک میکنه جلوی رفتارای نادرستش الان گرفته بشه و ادامه دار نشه

همیشه کمک گرفتن از کسی که کارش اینه عیب محسوب نمیشه عزیز دلم

قطعا ماها تو مادری کردن بی تجربه ایم و باید تجربه کسب کنیم

والا گفتم سرگرمش کنم نمیدونم چیکارش کنم یکم اروم باشه میگم ببرمش یه جایی سرگرمش کنم چمیدونم ورزشی کل ...

کلاس که نه فقط با بچه های دیگه همبازیش کن

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
اینم من یه چهارم کاراشم نگفتم یعنی ذله میکنه ادمو هیجا  نمیتونیم بریم از دستش  مثل میگ می ...

آره واقعا بابچه های اینجوری سخته جایی بری من خواهرم از عید نیومده خونمون میگه بیام اعصاب همه خورد میشه هی هم باید طفلی رو دعوا کنیم هیچ جا،جاندارن خونه خودشون هم همه چیرو جمع کردند اصلا چیزی بنام‌خطر نمیدونه چیه ولی دکتر گفت فعلا زود برا تشخیص لز همه بدتر اینه که خواهرم دوباره حامله فکر نکنم بچه اش جون سالم به در ببره از‌دست این یکی‌ یعنی‌میزنه کوچیک وبزرگ هم اصلا حالیش نیستهر چی هم دم دستش باشه پرت میکنه

عزیزم من پسرمو تقریبا جوری بار اوردم ک رو پا خودش وایسه  مثلا خودشش میره دستشویی خودش غذا میخو ...

مطمعن باش حتما جواب نق زدناشو دادی که یاد گرفته غر بزنه پریناز جونم ،اونا مغزشون کامپیوترهمه چی ضبط بعد تحوبل خودت میدن😁سعی کن هرچی خاست هر کاری کرد سریع پشتیبانیش نکنی

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
تو خونه هم همش بگو پسرم یه عالم بازی بلد شده تو پارک بلده بازی کنه خیلی زرنگه مهربونه باور کن من یه ...

خدا کنه برا پسر منم جواب بده ممنون گلم 😘😘😘

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم) 
پسر من خرابکاری نداره ولی به شدت اهل بازیه یعنی ساعت ها فوتبال بازی کنه خسته نمیشه گرسنه نمیشه امسال ...

خوش به حالت اینقدر پر حوصله ای 😚😚

من زود جوش میارم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم) 
عزیزم منم نگفتم که حتما وابسته بارش اوردی  چون من که خبر ندارم طبق رفتار پسرت همچین برداشتی ک ...

ممنون عزیزم حتما تو فکرش هستم یه موقعیت پیش بیاد حتما میبرمش شاید یه چیزایی یاد خودم بدن ک چطور رفتار کنم با پسرم 

😚😚😚😚

@مبینا_mobina   جون بیا برات بگم  من‌یه ذره رژیم میگیرم هی مهمونی پشت‌مهمونی تولد جشن حا ...

سلام عزیزم اگه اندازه مجازت خوردی عذاب وجدان نداشته باش نوووش جووونت 

آفرین به تو با اراده ای که داری 👏

من که نه مهمونی میرم نه جشن ولی برام سخته حفظ رژیم تو دیگه داری مردونه پای رژیمت وامیسی و کم میکنی 

دو روز پشت سر هم خیلی بهت فشار میاره فست نباش بجاش پنج شنبه خگخ باش خیلی تاثیر داره 👍

منم گزارشمو ساعت ۱۲ میدم 🥴

آره واقعا بابچه های اینجوری سخته جایی بری من خواهرم از عید نیومده خونمون میگه بیام اعصاب همه خورد می ...

وای چقدر بد شبیه پسر منه 😔😔

مطمعن باش حتما جواب نق زدناشو دادی که یاد گرفته غر بزنه پریناز جونم ،اونا مغزشون کامپیوترهمه چی ضبط ...

اره همینطوره 😔😕😕😕😢

وای چقدر بد شبیه پسر منه 😔😔

آره الان تقریبا همه بچه ها مثل همند بخاطر مولتی ویتامینهای که دکترا میدن اونا خودشون چند درصد موجب این رفتارها هم میشن ولی خواهر من علاوه بر اونا کلی هم کندر خورده بود تو دوران بارداریش طفلی بچه هم دست خودش نیست نمیشه دایم دعواش کرد ولی سعی کنید بچع تون بزرگ بشه بعد یکی دیگه بیارین ما الان نگران اون یکی هستیم شما هم نگران نباشید من تو کل پسربچه های دور م دیدم ۷۰درصدش اینجور بودن تنها راهشم صبوریه فقط همین 

گزارش#  

کالری مصرفی: ۱۰۰۰

کالری سوزی : ۷۰۰

—————————

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸