2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826638 بازدید | 290067 پست
تو تایپیک همه از دست من کلافه بودن الانم برگشتم با مشکلم 😂😂😂😂 اینقدر غرغر میکنم 

ن بابا اختیار داری عزیزم😙😙😙😙

من خودم روز اول اومدم اینجا اینقد سوال پرسیدم ک جای شکرش باقیه ک بیرونم نکردن😉😉😉😉😉

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

من امروز صبحانه ۲کف‌نان سبوس دار و۲۰گرم پنیر و۱لیوان شیر خوردم ۲۲۰کالری ناهاریک بشقاب سالاد فصل+ یک ...

والا پسر منم همینه امروز خدارو شکر تا ساعت12 خابید منم با خیال راحت کلی ورزش کردم و به کارای خونه رسیدم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاممو خوردم پسرمو ببرم پارک و بیام کمی دوچرخه برم و لالا

آخرشب یه لیوان شیر با پودرسنجد میخورم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ن بابا اختیار داری عزیزم😙😙😙😙 من خودم روز اول اومدم اینجا اینقد سوال پرسیدم ک جای شکرش باقیه ک ب ...

😍😘😘😘😘😘

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

دریافتی من تاالان۸۲۶تاست

سوزیده هم۵۸۰تا

ی دونه چالش لاغری هم مونده ک اخر شب میرم🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

صبحانه=نون سنگک+خیار+گوجه+پنیر+چای دارچینی+خرما

ناهار=کوکوسیب زمینی+کاهو(بدون نان)

میان وعده=زردآلو+گیلاس

شام=واسه اهل خونه زرشک پلو..واسه خودم دوتاتخم مرغ ابپز با گوجه

اگه ایرادی داره بهم بگین لطفن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

هیچی نشده عشقم💋💋تو خوبی کم پیدایی

فدابشم...خونه خواهرم بودم دیگه شهرستان

دیگه اومدم درخدمت شماها🤗🤗🤗

چیزی شده عشقم ناراحتی

شما با شوهرتون دعواتون میشه گریه میکنین ؟؟

من که آره اگه باهاش دعوام بشه اول گریه اونو درمیارم بعد میشینم باهاش گریه میکنم

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄