2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826648 بازدید | 290067 پست
به به کدبانو 🤩🤩🤩 منم عاشق کارای قنادی ام .اصن لذت میبرم از کیک و شیرینی پختن😋😋😋😋

فدات اره منم خیلی دوست دارم ☺☺☺

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خخخخخ همین یه شیطون قبلا گولم زده وزنم برگشت دیگه گول نمیخورم 😃😂😂

من از شیرینی خامه ای بدم میاد😷ولی عاشق این شیرینیام😋😋سابقه داشته تو یه حرکت انتحاری دو کیلو ازینا رو خوردم😱😱😱😰😨

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شروع خیلی خوبه عزیزم 😍😍😍😍😘😘😘😘موفق باشی دلبندم❤❤❤

مچکرم.. شما برنامه اینجوری ندارید عکس بزارید ببینم ☺🤗

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

کالری مصرفی ۲۰۰ 

سوزونده ها

نیم ساعت حلقه 

۱۰۰تا پروانه 

۱۰۰ تا دراز نشست 

بنظرتون خوبه برای اول کار ! 

اخه نمیخوام با ورزش کم کنم که بعدا کاهش وزنم کند بشه چون باشگاهم نمیتونم برم 

اینم شیرینیای من قبل از شروع رژیمم پزیدم هروز میرفتیم پارک با چای میخوردیم  😂😂😂😂 الان فقط ...

به به پری نعلتی😋😋😋اینارو خوردی بعد شاکیم بودی چرا وزنت برگشته؟😝😝

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
من از شیرینی خامه ای بدم میاد😷ولی عاشق این شیرینیام😋😋سابقه داشته تو یه حرکت انتحاری دو کیلو ازینا ...

اره منم از اینا خیلی دوست دارم ولی لامصب هرچیز شیرینی رو میمیرم براش 

اینا مربای وسطشم خودم درست کردم کاملا خونگیه و اصلا قند زیادی نداره. دل ادمو نمیزنه  ۵ کیلو کم کنم ۲ تا میخورم 😂☺☺☺☺

فعلا ممنوع

بی ذوقی دیگه نزدیک بودی یه شیشه بهت میدادم یا خودت میومدی میچیده که من خسته نشم🤣🤣🤣

وای من نمیچنیم فقط مصرف کننده ام🤣🤣

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
اره منم از اینا خیلی دوست دارم ولی لامصب هرچیز شیرینی رو میمیرم براش  اینا مربای وسطشم خودم در ...

😋😋😋😋وای😍😍😍بزار برم دهه ۶۰جشن شکم میگیرم😍یادم باشه دستور پختشو ازت بگیرم😍😍

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
میدونی خونه زیاده ولی تنها خونه ای که نه پله داره هم توالت فرنگی داره هم آرامش و راحتی خونه ما هست🤦 ...

اره متوجه ام منم عمه هام همش میومدن خونه ما؛تا اینکه پارسال بزرگشون فوت شد از هم پاشیدن دیگه نمیان خونمون☹😊