2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835162 بازدید | 290067 پست
باشه ولی من سایزام خیلی وقته تغییر نکرده همینه

سایز + وزن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
فرداخگخ باشی پس فردا خیلی سخت میشه فستت به نظرم بی خیالش شو که فستت به فنا نره

حلقه زدن یاد گرفتی؟😁

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حلقه زدن یاد گرفتی؟😁

این حلقه ی من داره بین المللی میشه

نه یاد نگرفتم به نظرم حالاحالاها باید تمرین کنم ولی باید یاد بگیرم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
مرسی میایی رقابت؟؟ فردا برنامه بریزیم  من فردا یک ساعت حلقه میزنم 400 تا طناب میزنم یه ربع ...

منم بعد از ۳ روز :

پیاده روی ۱ ساعت

فیتنس ۲۵ مین

چالش شکم

چالش بازو

چالش ران

پروانه

یوگا

رقص

چالش نفس عمیق

درا زو نشست

زیر شکمی

اینا ورزشای من هستن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سایزام همینولی وزن باید ببینم یک شنبه ک تغییر کرده یا ن

تو چند وقت تمرین کردی حلقه زدن یاد گرفتی؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سایز#  

افرینن

زیرش سایزات را هم بزن

بعدش ارسال کن

۱۰ ام هر ماه سایز کشی هستت

مرسی میایی رقابت؟؟ فردا برنامه بریزیم  من فردا یک ساعت حلقه میزنم 400 تا طناب میزنم یه ربع ...

۱ سااااعت حلقههه

همون پس کمر باریککک شدییی

🤤🤤🤤

من داشتمااا بلدم بودماااا از این ژله ای سنگینم بوداااا 

مهره ی کمرم مشکل دارههه، درد میگرفت،، دادمش رفت😫

۱ سااااعت حلقههه همون پس کمر باریککک شدییی 🤤🤤🤤 من داشتمااا بلدم بودماااا از این ژله ا ...

ژله ای ها منم داشتم یک سال استفاده کردم اینقد میزدم ک شکست 😂

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

شب خوش دوستان

برای فردا برنامه مشخصی ندارم فقط صب شوهرم خونه س با پسرم میخابن تنهایی میرم پیاده روی سریع خیلی خوبه شنبه هم که تعطیله همین کارو میکنم