2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
🧡💪🏻🧡💪🏻🧡💪🏻🧡💪🏻🧡 موفقیت💪🏻 مجموعه تلاش های کوچکی است که هر روز به طور مداوم تکرار ...

@setaesh  

@somayehh  

@رaها  

@فلفلکیم‍ 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@setaesh     @somayehh     @رaها     @فلفلکیم ‍

@فلفلکیم  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عشقم فشار نیار 😆  تا الان خیلی زحمت کشیدی دستت درد نکنه ایشالا دانشگاه رفتن گلنوش جونم ...

😂😂😂😂😂

وای ایشالا من تا اخر ماه رمضون دیگه بمیرم دانشگاه رفتنشم بخوره تو سر من همون باباش و بقیه ببینن کافیه.

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم از همه بابت هر کم کاستی که داشتم معذرت میخوام ایشالا همیشون خوش هیکل بشن.

یا روح ننه بروسلی نگینا انداختی به جون من😂😂😂😂😂 نگین دارم میام زیرت

@بامدادخمار  

الله جونم سلام🤚🏻

لیستو نوشتم ۹ نفر هستن

@شیرین_آردا

@نیلوفر000000

گزارش#

کالری مجاز 1360

کالری مصرفی 1273 کالری

خب اول از همه بگم من رژیم شیردهی دارم، واسه همین فرمول بدون فست هست کالریم

خب بریم سراغ گزارش به سرگروه جدید

صبحانه: 1.5 ق غ خامه+ 1 ق غ شیره خرما+ 2 کف دست نان بربری (253 کالری) 

میان وعده کل روز: 4خرما+ 5 بادام درختی و 5 بادام زمینی+ 1 پرتقال+ نصف سیب+1 ق غ عسل+ نصف موز+ 4 گوجه سبز(390 کالری) 

ناهار: 10 ق غ عدس پلو+ 6 ق غ ماست (496 کالری) 

شام: 1 بشقاب متوسط سالاد فصل+ 15گرم سس ماست+ 1 تخم مرغ آبپز(133.6 کالری) 

آب 5 لیوان (یعنی نمیتونم بیشتر ازاین چون تو طول روز 2 لیوان شیرافزا با آب جوشیده میخورم و 1 لیوان شیر رژیم شیر دهی و صبحا هم با صبحانه 1 لیوان چایی رو همیشه میخورم) 

ورزش: 10 دقیقه رقص+ حرکات ران و شکم+ چالش دراز نشست

چالش قند هم که تو گزارشم معلومه اجرا شد🙂🙂

@بامدادخمار  

ستایشم رفته گروه آبی پس ۸ نفر

🧡💪🏻🧡💪🏻🧡💪🏻🧡💪🏻🧡 موفقیت💪🏻 مجموعه تلاش های کوچکی است که هر روز به طور مداوم تکرار ...

سلام

صبحتون بخیر

اولین روز سرگروهی مبارکتون باشه🧡

انگیزه#

من از درصد شارژ باتری گوشیم برای خودم انگیزه درست کردم🤣

مثلا وقتی رو 78 درصده میخندم میگم هه ازت رد شدم

و وقتی به 70 درصد میرسه میگم چی فکر کردی از تو هم رد میشم😁😁😁

@بامدادخمار  

@مامانجوجوبودم  

من سر گروه شکوهم 🙄🙄🙄🙄خندم میگیره 😂😂😂😂😂

شکوه خودش سر گروه بود نیازی به سر گروه نداره که همه چیو میدونه خودش ☺️☺️☺️فقط رعایت چالش حذف قند یکم براش سخته با خوشمزه هایی که درست میکنه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
قربون محبتت جییگرررررر. تو وات برات عکس فرستادم🙈

عزیز دلم الان دیدم ماشالله خیلی بهت میاد زن داداش چکرده همه رو دیوووونه کرده😊😊😊😊

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
@شیرین_آردا   @نیلوفر000000   گزارش# کالری مجاز 1360 کالری مصرفی 1273 کالری خ ...

سلام عزیزم صبحت بخیر

این برای امروزه؟؟ شیر میخوری دو لیوان حتما؟؟

۱۰ ق عدس پلو قاشق پره یا سرخالی اگه پره یکم زیاده کمش کن. 

ورزشات عالی بودن همچنین میان وعده هات🧡💪🏻

آبم اگه تونستی بازم بخور چون خیلی تاثیر داره تو کاهشت. ایشالا این هفته اگه این جوری پیش بری یکشنبه عالی پیش رو داری قشنگم🤚🏻🧡❤️🧡❤️🧡

کالریتم سعی کن پرش کنی. میتونی یه لیوان شیر دارچین بخوری که شکم کمرتم آب کنه البته شبا یک ساعت قبل از خواب😉

عزیزم خامه نمیخوردی بهتر بود ☺️اکرم کاهشت خوب بود جو گرفته انتحاری زدی رو برنج 🙄🙄🙄🙄اخه ۹ قاشق 😏 ...

اون‌جایزه بود امروز بیشتر رعایت میکنم سرگروه جووونم🥴🥴🥴🥴🥴

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
سلام صبحتون بخیر اولین روز سرگروهی مبارکتون باشه🧡 انگیزه# من از درصد شارژ باتری گوشیم برای خ ...

🤣🤣🤣🤣🤣 چه جالبببببب منم باید منتظر بمونم شارژ گوشیم برسه ۶۰ بگم از تو هم رد میشم همون جور که از ۷۹ ردشدم🤚🏻😉