2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832866 بازدید | 290067 پست

بخاطر اینکه شب مهمان دارم ،ومهمونام هوس ماکارانی کردن😁وسفارش دادن بنده هم ماکارونی رو بار گذاشتم 

ولی با توجه به اینکه امروز خگخ،وشام من پختنی تصمیم گرفتم وعده شامم رو گخ باشم نه خگخ،حالا میگین باخودتون هستی میخواد چی بخوره😌

مواد لازم غذای امشب من😊😊

گل کلم خام که تو غذاساز خرد کردم ریز ۲۰۰گرم

رب گوجه،۳۹گرم

سویا۱۴گرم

پیاز ۲۰گرم

پیاز ورب وسویا +ادویه یکم تفت دادم،بعد یکم بهش آب اضافه کردم تا سویا وپیاز بپزه😋

بعد شعله رو خاموش کردم وگل کلم رو بهش اضافه کردم +چاشنی ⏪آبلیمو

ازش تست کردم خوشمزه شده😋😋قیافش شبیه ماکارونیه اما یکم پوره تر ولی سالم وکاملا گیاهی هست ورژیمی💪💪💪💪

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام

سلام عزیزم کم پیدایی.من تادوشنبه درگیرازسشنبه 21خرداد  اگ موافقی شروع کنیم البته امروزوفردا حلقه میزنم و چندتا ورزش دیگ واس شکم.امتحانام شروع میشه تا10تیر برنامم مث این چندروز بود پشت سرهم قبلش بهت میگم.دوسداشتی خبربده ک برنامه بریزیم😍😍😘😘💪💪💪

وزن فعلی 55.300                                 ممنون از بامداد خمار و تاپیک خوبش😍💜💜💜
سلام ماهگل ،الان چند کیلویی؟قدت چنده؟یه لیست از سایزات میدی لطفا،البته اگه دوست داری ؟😊

سلام عزیزم

166

55

دور سینه 86

دور کمر 65

دور ناف 72

زیر شکم 82

دور با سن 94

دور ران 50

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
سلام عزیزم 166 55 دور سینه 86 دور کمر 65 دور ناف 72 زیر شکم 82 دور با سن 94 دور ران 50

خوشششش‌به حااالت

چقدر خوبییی🤤🤤🤤

تثبیت هستی؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
حرکت مار کبرا👌خیلی عالیه

اره حتما انجام بده بعد از دراز نشست

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
سلام عزیزم 166 55 دور سینه 86 دور کمر 65 دور ناف 72 زیر شکم 82 دور با سن 94 دور ران 50

تقریبا هم قد هستیم😊😊😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😍😍😍

ان شاالله  ۱ ماه دیگه ، هم سایز میشیم

کمتر  نشی ،،، بهت نمیرسم. ....🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

گزارش#  

65 دقیقه حلقه 

35 دقیقه پیاده روی روی تردمیل 

100 دراز نشست 

100 حرکت زیر شکم 

چالش روز بدون نون. و برنج

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
گزارش#   65 دقیقه حلقه  35 دقیقه پیاده روی روی تردمیل  100 دراز نشست  100 ح ...

افریننن👍👍👍

من هنوز شروع‌نکردم 😬

منم برم انجام بدم ۱ ساعت دیگه میام دست پر

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
 افریننن👍👍👍 من هنوز شروع‌نکردم 😬 منم برم انجام بدم ۱ ساعت دیگه میام دست پر

من امروز با اذر جون ورزش کردم. راستی حلقه داری ؟؟؟

اذر من وقت نکردم ماسک بزارم هنوز 😄😄😄😄

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز