2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832865 بازدید | 290067 پست

مطالب_مفید#  

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم قربونت تو خوبی😘😘♥️ تصمیم داشتم برم نسل امید ولی همینکه میگن خیلی شلوغه کلافه میشم و ای ...

عزیزم اره دکتر دیگه انجام میده  بعد از اون دکتر اصلی میاد میبینه. فقط جنسیت رو نمیگه یه سری کارای دیگه هم میکنه یه دور دیگه خودش میبینه ولی جنسیت رو خیلی درست حدس میزنه 

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
عزیزم اره دکتر دیگه انجام میده  بعد از اون دکتر اصلی میاد میبینه. فقط جنسیت رو نمیگه یه سری کار ...

ممنون گلم 😘راضی بودی پس ؟ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ممنون گلم 😘راضی بودی پس ؟ 

اره مشکل خاصی نداشتم. ان شاالله برای شما هم خوب باشه نیلو رو هم شنیدم که میگن خوبه.

گزارش#

یک ساعت حلقه زدم امروز 

فعلا 

نماز و روزه هاتون قبول باشه فکر کنم پس فردا عید فطر باشه پیشاپیش عید تون مبارک 🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

اره مشکل خاصی نداشتم. ان شاالله برای شما هم خوب باشه نیلو رو هم شنیدم که میگن خوبه.

ممنون عشقم 😘😘♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

گزارش ها را هم با  هشتک ‌بزاریم؟؟؟؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ممنون عشقم 😘😘♥️

😘😘😘😘😘😘

@مامان_دانیال_وارمان    

مهگل جون شما یک ساعت حلقه رو یک دفعه  میزنی ؟یا تایمش رو تقسیم میکنی؟؟؟؟ الان که تثبیت رفتی فقط حلقه میزنی یا چالش هم میری؟؟

مهگل جون شما یک ساعت حلقه رو یک دفعه  میزنی ؟یا تایمش رو تقسیم میکنی؟؟؟؟ الان که تثبیت رفتی فقط ...

چالش میرفتم ولی الان امتحانامه تنبلی میکنم بیشتر حلقه میزنم

حلقه رو نیم ساعت میزنم

بعد نیم ساعت استراحت 

دوباره نیم ساعت میزنم

گاهی هم یه دفعه پشت هم میزنم یکساعته ولی اشتباهه شما این کارو نکن 🙈

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز