2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833774 بازدید | 290067 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عشقم اسکرین گرفتم  فقط منظورتون از چالش چیه؟ من ورزش پیلاتس میکنم  بخام با شما هماه ...

پیلاتس خیلی خوبه ولی بزارش برای روزای فرد که هوازیه روزای زوج این چالشا رو از گوگل دان کن وبرو

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
من همه پیاماتو خوندم میدونم شرایط سختیه داشتن دوتا بچه کوچیک ولی عزیز دلم اونا اقتضای سنشونه این ن ...

ممنون‌عزیزم درست‌میگید من خودم همین تمرینهارو انجام میدم که صدا بلند نشه ونزنمشون ولی واقعا بعضی‌موقعها از حد میگذرن اینها بعد  هم این توضیحاتی که‌من دادم همه شرایطم‌نیست چندوقت پیش هم‌ گفتم شوهرم‌چه خصوصیاتی داره اونم حالا به‌کنار ولی این که خیلی‌ناراحتم‌میکنه اینه‌که‌چون دوتا بچه هام دختره هم خونواده خودم هم یه جورایی خونواده شوهرم طردمون کردتد لطفا نییایید بگین به اونا‌ چه وخیلی چیزایه دیگه‌ چون واقعا نمیتونم تمام زندگیمو وشرایطم رو توضیح بدم واقعا هنگ میکنم😁😁

سلام سلام مانکنا خوبین  خوشین چه ا ز کاهش وزناتون اعلام کنین 🤗😁

من با دو کیلو اضافه در خدمتتون هستم😵😵😵😵

پیلاتس خیلی خوبه ولی بزارش برای روزای فرد که هوازیه روزای زوج این چالشا رو از گوگل دان کن وبرو

خیلی جیگری مرسی الان دان میکنم 

ممنونم دوست خوبم

ممنون‌عزیزم درست‌میگید من خودم همین تمرینهارو انجام میدم که صدا بلند نشه ونزنمشون ولی واقعا بعضی‌موق ...

عزیزم اتفاقا من میگم همون بهتر که طردتون کردن اگه فقط صرفا به خاطر جنسیت بچه هات بوده. 

خودت با دخترات عشق کن، به خداااااادختر نعمته تو این زمونه، دختر غمخوار و همدمه مادر و پدرشه

جوووووری دختراتو ببر بالا که بعدا حسرت بخورن به خاطر رفتارشون

رفتار همسرت هم راه داره، باور کن هرچیزی راه حل داره 

ولی آسیاب به نوبت

دونه دونه مشکلاتتو میتونی حل کنی

فقط باید صبوری کنی عزیز دلم

خیلی جیگری مرسی الان دان میکنم  ممنونم دوست خوبم

سارا بانو هر کاری در مورد رژیم و ورزش بود حتمن تگ کنید که من ببینم مرسی 

صدف جون سلام کم پیدایی؟

سلام عزیزم گرفتاریم فعلا

امروز تا ظهر خواب بودم

ساعت 1 شوهرم اومد بیدار شدم رفتیم سراغ کولر

شوهرم داره سرویس میکنه کولر رو

منم کنارش هی خاموش روشن میکنم😁

حالا هم بهم گفته لباس بپوش بریم تسمه و پوشال بخریم

من لباس پوشیدم رو مبل نشستم اونم داره دریچه های کولر رو توی حموم میشوره با زبون روزه طفلی😁

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
همین برنامه ها ک‌ نصب میکینم چالش بازو و شکم و اینا....من نمیدونم پیلاتس در چ حده حرکاتش ک بگم همون ...

زیبا جان هر چی در مورد رژیم و ورزش بود منو تگ کنید که ببینم مرسی

2790
2778
2791
2779
2792