2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829283 بازدید | 290067 پست
زیبا چند کیلو شدی؟😒

۷۳😁😊

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
غذای_رژیمی#  

قارچه خام هستش؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم همه تون مثل من منتظرین ماه رمضون تموم بشه و یه تکون اساسی به خودتون بدین

من روزه نباشم خیلی ورزش میکنم قول میدم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
گلم بهتره مواد سوپ روبه صورت خام وجداحساب کنی تاکالریش دستت بیاد.سوپ جوروهرکی یه جوردرست میکنه

باشه ممنون🌹

پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤
تو ک خییییلی😆  اخه زیبا و من رقیب بودیم یجورایی من رفتم ب وزن قبل اون اومد پایین بیشووووور😢

خب انتظار داشتی تو هم بری پایین؟ 😕😕😕

حالا اشکال نداره بعد زایمان میای رو وزن 70

فقط مواظب باش باز دوباره بی رویه تو بارداریت چاق نشی

من دارم نهایت سعیمو میکنم که نهایت نهایتش 10کیلو چاق شم

کمتر از 10کیلو بشه که چه بهتر

فعلا که فقط شکمم اومده جلو خداروشکر

غذای-رژیمی#  

موادتهیه:لوبیاچیتی150گرم.رب گوجه فرنگی20گرم.فلفل،زردچوبه به مقدارلازم.کالری غذا527.ازشب قبل لوبیاچیتی روخیس کنید،وهرچن ساعت یک بارآبشوعوض کنید.لوبیاهارودرقابلمه ریخته وباآب بزاریدبپزه.لوبیاهاکه به پخت نزدیک شدن،بهش رب گوجه وادویه هاونمک رواضافه کنید،سپس بزاریدخوب جابگیره.این مقدارلوبیا،دوبشقاب پرمیشه که مقدارش براناهاروشامتون کافیه.وکاملابدون نون سیرم

تو ک خییییلی😆  اخه زیبا و من رقیب بودیم یجورایی من رفتم ب وزن قبل اون اومد پایین بیشووووور😢

آسی پولیکا

من چند روزیه این رویه رو پیش گرفتم

تو هم امتحانش کن

من صبحونه ها فقط یه کف دست نون بربری میخورم چون سیر کنندگیش بیشتره یا یه برش نون تست جو با عسل. ولی نون بربری رو با همه چی میخورم، نون تست رو فقط با عسل به اضافه یه لیوان شیر

میان وعده  بین صبحانه تا ناهار و ناهار تا شام فقط میوه میخورم، انواع میوه ها مثلا 10 تا توت فرنگی میشه یه سهم روزانه، یا یه دونه موز متوسط، یا یه پرتقال (مامای کلاس آمادگی زایمانمون میگه حتما میوه های فصل بخورید) 

بعد ناهار هم برنج نهایتش 7 قاشق غذاخوری میخورم، بیشتر سعی میکنم خورشت بخورم، یا خوراک بدون برنج. 

شام هم سبک میخورم، مثلا سالاد فصل میخورم به جای سس پنیر میریزم چون باید تو روز 3 وعده لبنیات خورده بشه با آبلیمو نمک و فلفل، یا سوپ میخورم (سوپی که یه قطره روغن توش نیست یا عدسی و....) 

همین باعث شده خداروشکر وزنم زیاد نشده تو این چند روز

خب انتظار داشتی تو هم بری پایین؟ 😕😕😕 حالا اشکال نداره بعد زایمان میای رو وزن 70 فقط مواظب باش ب ...

خداروشکر و خوشبسعادتت.

من سر حسین ۷ کیلو اونم فقط دوماه اخر اضاف کردم.

ولی این نمیدونم چرا اینطوریه لامصب تو این ۲۰ هفته ۷ کییییییلووووو😭😭😭😭😭

خداروشکر و خوشبسعادتت. من سر حسین ۷ کیلو اونم فقط دوماه اخر اضاف کردم. ولی این نمیدونم چرا اینطوری ...

عزیز دلم

چون تو توی روند رژیم باردار شدی طبیعیه که ناگهان از لحاظ ذهنی دلت میخواسته بیشتر بخوری جبران اون روزایی که جلوی خودتو میگرفتی و این طبیعیه

از الان به بعد مراقب باش که چیا میخوری، اگه شیرینی شکلات میخوری به شدت محدودش کن

فست فود و هله هوله رو حذف کن مگه اینکه دیگه خیلی هوس کردی 2ماه یه بار یه تیکه بخوری اشکال نداره