2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832646 بازدید | 290067 پست

گزارش امشب من بعد از یک قررررن😉😉😉😉😉

دریافتی۱۲۵۰تا

سوزیده ۶۰۰تا

فردام ک فست میخوام‌سوپ سبزیجات بپزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۲ 😕

پری جووووون اسم‌مادرشوهر منم پری هستش😂😂😂😂😂نکنه تو خودشی

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

پری جووووون اسم‌مادرشوهر منم پری هستش😂😂😂😂😂نکنه تو خودشی

تا بود با پریود اشتباه میگرفتنم حالا دیگه با خارسو تو 😂😂😂😂😂😆😆😆

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
فدات تپل شدی؟

لباسای قبلمو میپوشم سایز نگرفتم ولی خب تعقیر هم کردم اما بیشتر وزنی بالا رفتم سایزم نه

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 چه باحالن آ خخخخخ خو اشکال نداره ان شاالله هممون به زودی به وزن دلخواهم ...

6تا6تا تخم مرغ و کالباس و کیک بخوریم زودتر به وزن ایده آلمون میرسیم  

من خیلی خیلی پرخورم ولی جلوت کم آوردم واقعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
تا بود با پریود اشتباه میگرفتنم حالا دیگه با خارسو تو 😂😂😂😂😂😆😆😆

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😗😗😗😗

گزارش#  

کالری مصرفی1300

کالری سوزانده یک ساعت و نیم پیاده روی و نیم ساعت دوچرخه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
@kiarash_mami     با شوهرم چنان دادو فریاد راه انداخته بودیم که خانواده شوهرم مثله کامان ...

حالااا چرااا لخت،، یعنی سر چی دعواااا شده؟؟؟؟

🤣🤣🤣🤣

از این بعد اول لباس بپوش بعدش دعواا کن😏😏😏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@kiarash_mami  

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 شوهرم خواب بود من هوار شدم سرش و باهاش دعوا کردم.‌

اونم با شورت نشسته بود و همش داد میزد.‌

ما خونه مادرشوهرم اینا یه کلید داریم.‌اونا اوندن در زدن ما باز نکردیم یهو با کلید درو باز کردن و مارو غافلگیر کردن😮😮😮😮😮😮

بعد پدر شوهرم همش به مرتضی میگفت پاشو لباس بپوش این چه وضعشه😅😅😅😅

بچه های من کلا عادت کردن که ما رو با لباس زیر ببینن😆😆

❤👬❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز