2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832949 بازدید | 290067 پست

سلام بچه ها من ۱۷۰ قدم وزنمم ۶۹ کیلو دلم میخواد ۶۰ بشم نمیدونم چرا وزنم نمیاد پایین یعنی اگر از گرسنگی خودمو بکشمم نمیاد پایپ

حال من حال اسیریست ک هنگام فرار     یادش امد کسی منتظرش نیست و نرفت💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام بچه ها من ۱۷۰ قدم وزنمم ۶۹ کیلو دلم میخواد ۶۰ بشم نمیدونم چرا وزنم نمیاد پایین یعنی اگر از گرسن ...

اینجوری نگو

کالری مصرفی رو بدست بیار و دو روز فست رو هم انجام بده طبق صفحه اول مطمئن باش کم میکنی

همه چی به گرسنگی کشیدن نیست که عزیزم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
اینجوری نگو کالری مصرفی رو بدست بیار و دو روز فست رو هم انجام بده طبق صفحه اول مطمئن باش کم میکنی ...

الان ک روزه میگیرید چطوری عمل میکنید ک وزنم کم کنید؟

حال من حال اسیریست ک هنگام فرار     یادش امد کسی منتظرش نیست و نرفت💔
صدفی جون منم سرکه سیب رو خریدم...چایی رو هم همیشه با دارچین میخورم..تخم کتان هم قبلن اسیاب سده رو با ...

مینا جونم واقعا تخم کتان اینقدر روی تخت شدن شکم تاثیر داره ؟؟؟؟توروخدا به من بگو چه جوری بخورم این شکم لامصب بره

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

ورزش های من قبل از سحر 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

30 تا حرکت جلو بازو هر دست 

40 تا حرکت پشت بازو هر دست 

3 تا ست 15 تایی پرس سینه. 

3ست 15 تایی پرس سینه از بغل 

سحری هم 100 گرم سینه مرغ ابپز .  10 تا بادوم 

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
سلااام ب همگی،نمازروزه های همه قبوووول☺

سلام عزیزم خوش اومدی 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

مطالب#  مفید

مطالب# مفید

مطالب# مفید.    

صبح بخیر بچه‌ها 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

سلام سلام صبحتون بخیر خوبین؟  وای بچه ها من دیروز اینو برای فنچ خوشگلم خریدم😍😍😍 آخه تورو ...

اخی جینگولی رو ببین😃😃😃😃😃

چقد کوچولوء😗😗😗😗 خیلی شیکو نازه مبارکش باشه.ایشالا همیشه با ارامش توش لالا کنه 😗😗😗😗😍😍😍😍😍😍😍

ولی باید ی دستم بزرگترشو بگیری دیگ از۵ ۶ماه ک نی نی رشد میکنه تا ۲ ۳ سال اونو استفاده کنه😍وایییی نی نی خدا گوگولی

البته من حسینو نی نی ک بود تو ی پتو ک قنداق میشد میزاشتم دیگ چون سریع رشد میکنن رخت خاب نوزادیش تا ۸ ۹ ماهگیش جواب داد.😒لان زیرش پتو بزرررررگ پهن میکنم چون از اینور خونه غلت میخوره ب اونور خونه😂😂😂😂بچم دیگ مردونه میخابه😆

2790
2778
2791
2779
2792