2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1818078 بازدید | 290067 پست
سایز#   بچه ها شماهم سایزاتونو بزارید

اوکی من فردا میذارم حتما

مانتو عیدم ک بهم گشاد شده و مانتویی ک قبلن ۷۰بودم اندازم شده😀😀😀😀😀😁😁😁😁😁

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

عزیزم همه الان دارن کلا همه ی نکات آموزشی و میگن 🙄یه چند تاشم بزارن واسه فردا .هرروز مثلا یک نکته ب ...

هرروز باید از هرکدوم حداقل یدونه بگی😒چ زرنگی🤤

ولی خب همه چی باهم اره قاطی میشه؛فعلا با 

سایز# مطالب_مفید# غذای_رژیمی# انگیزه# پیش بریم تا بعد

گزارشم هرووووز باید بدیم😎

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرروز باید از هرکدوم حداقل یدونه بگی😒چ زرنگی🤤 ولی خب همه چی باهم اره قاطی میشه؛فعلا با  س ...

باااشه🙄فقط اگه من نکته اخلاقی بلد نبودم دعوام نکنیا😞

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
عزیزم فقط غذاهای رژیمت درسته😁😁 انگیزه# مطالب_مفید#  

پس تا الان شد انگیزه#    غذاهای.رژیمی#    مطالب_مفید#  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

عزیزم همه الان دارن کلا همه ی نکات آموزشی و میگن 🙄یه چند تاشم بزارن واسه فردا .هرروز مثلا یک نکته ب ...

اطلاعات داره فواران میکنه

الان نگیم تا فردا یادمون میره

کار امروز را به فردا مسپار  خخخخ 😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بیشتر ببینید

غذای_رژیمی#  

@عروسترکم  

ببین عزیزم اینه غذا😆

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بیشتر ببینید
همچنین اصلا ب فکرش نباش منم بلدنیستم😂😂😂😁(حالااگه گیرم بیاره میکشتم)😁

😂😂آخه عوض شده امشب میگم نکنه یهو  دعوام کنه😓من دختر خوبیم همیشه رژیمو رعایت کردم

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
پس‌الان چالش نداریم فقط مطالب مفید وغذاهای رژیمی داریم وسایزامون رو بزاریم انشاله فردا درست دیگه؟

همین کارا ی چالشه دیگه😁😁ورزش فعلا دلبخواه تا بعد رمضان

بیشتر ببینید