2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837871 بازدید | 290067 پست
😭😭😭😭😭😭😭 اعصاب مصاب برامون نزاشتن که 

اره افسرده شدم بدجورررر پرخوری عصبی گرفتم الان برا دخترم بیسکوییت مادر اووردم نخورد همه رو از حرصم خوردم😂😂😂😂😂

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
عزیزم تو خونه تو سالنتون پیاده روی کم  من تو سالنمون میدویدم😅😅😅😅😅😅😅

اخه خیلی بزرگ نیس سالنمون نمیدونم چیکارکنم 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@پریجون    سلام هنوز بیمارستانی؟ از اول رژیم تا حالا 20 تا گزارشم ندادی.

سلام گلم مرخص شدم اما خوب متاسفانه درگیر بودم حق داری اگ حذفم کنی چون رژیمم نداشتم اخه بشدت این دو سه روزه ک مرخص شدم ضعف دارم ومیخورم😔

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

@kiarash_mami  

گزارش#  

صبحانه ۳۰گرم نان خشک، ۳گردو، ۱۵گرم پنیر، ۲۵گرم حلوا ارده

میانوعده آدامس، موز

ناهار سینه مرغ، نارنج، سالاد کاهو و هویج، سس هزار جزیره، زیتون سبز، لیمو ترش

میانوعده دمنوش، شکلات تلخ، آدامس

شام نخوردم منتظر شوهرمم

آب ۸لیوان

مجاز بدون فست ۱۲۲۲، هنوز کامل نشده

ورزش نداشتم دستم خیلی درد میکنه دردش میزنه قفسه سینم

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام بر نارنجی های نمونه میدونم که حال رژیم پروتین را ندارین ولی با این حال وظیفم بود تگتون کنم پست ...

مرسی بابت تگ کردنت

من رژیم پروتینو میگیرم چون از بس این چندروز شوهرم هی آورد منم کردم تو حلقم فک کنم ۴کیلویی هم ک کم کردم برگشته😔

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها پنجشنبه روز اول رژیم پروتیینه فردا رژیم رو میذارم تو ...

من هستم فقط امیدوارم بتونم و کم نیارم

ای جونم عزیزم خیرشونا ببینی مرضیه جونم اره عزیزم میتونی چرا نتونی خدا خودش بهت کمک میکنه فدات بشم

قربونت برم،مرسی عزیزدلم 😍😍

وای خداکنه شکوه جونم 😔انشاالله

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

سلام دوستان بعد از عید که این چالش تموم شه عضو جدید نمی‌گیرید؟ لدفاااااااااااااا جواب بدین دوستان

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

گزارش#  

ص:۳ عدد خرما

ناهار:۱۰۰ گرم عدس پلو+۲۰۰ گرم ماست کم چرب+کدو ۶۴ گرم

م و:۱ فنجان قهوه تلخ+۶۰ گرم بیسکوییت ساده

شام:۱۰۰ گرم سینه مرغ+هویج ۱۰۰ گرم+کلم سفید ۱۰۰ گرم+ماست ۲۰ گرم+سس ۱۰ گرم

آب فعلا ۷ تا به ۸ میرسونم

ورزش هم انجام شد

جمع کالری ۸۷۰

@عروسترکم    

@عروسترکم  

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
اتفاقا رژیم پروتیین برات خوبه چون همش باید چیزای مقوی بخوری

ینی؟؟؟

چوم

ینی نون و برنج اصلا؟؟؟؟

میوه چی؟؟سبزیحات چی؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
معلومه شما خیلی وقت گذاشتی براشون که اینقدر زود جواب داده بخدا منم راضیم تمام تایمم رو بزارم فقط یک ...

آره دیگه من سر پوشک گرفتن اینا همش توخونه بودم ولی دیگه زودم یاد می گرفتن چون خیلی تشویق میکردمشون سر دخترم که وقتی جیش میکرد براش شعر کودکانه میخوندم سر توالت فک کن🥴..ولی شما دوتا هستن شاید زودتر یاد بگیرن...راستی یه کاری هم که میکردم هر وقت خودم میرفتم جیش کنم😁میبردمش تا ببینه یاد بگیره 🙄🤭 اینم خیلی کارسازه..

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
مرسي عزيزم😍😍😍 من دخترم رو ١ روز پوشك نكردم  هي ميگفتم جيش دستشويي  بعد ك جيش ميكرد ت ...

فدااات😘💐

خب دیگه این چیزا رو هم داره توقع نداشته باش که اصلا تو شلوارش جیش نکنه بخاطر همین میگم باید تند تند ببری که بفهمه وقتی جیش داره اول بگه بعد ول کنه 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

سلام خوشگلا

مینا جونم فردا ان شاالله الهه جون رژیم گذاشت منو صدا کن

مرسی گلم😍😘

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷