2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829477 بازدید | 290067 پست
خیر کار خیر تو، تو زندگیت ببینی😘

😘😘😘♥️♥️ فدات عشقم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوموخوام 🥺🥺👅  😘😘😘

😙😙😙😙 من ی کشفی مونده تو سینم بیا درگوشت بگم تا حالا به کسی نگفتم ولی بیا به خودت بگم😎😎

نزدیک  تخمک گذاری گاو درون بیدار میشه😂😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
بگو عجق گودزیلای من غیر ممکنه😁

جوابشه اينه كه اگه ميخوام افسردگي بگيرم لاغرش كن😒منم با كمال ميل پذيرفتم افسرده بشه🤣🤣🤣

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
😙😙😙😙 من ی کشفی مونده تو سینم بیا درگوشت بگم تا حالا به کسی نگفتم ولی بیا به خودت بگم😎😎 نزدیک ...

😂😂 آره علائم پری رو هم داره یکم

ما که یه هفته اخلاقای تخمی پریود داشتیم بسمون نبود علائم تخمک گزاری هم اضافه شد 

بینوا.حسییییین# 😂😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😝😝😝😝😝👊👊 ۶ خرداد رو همینجا روز جهانی تخمک گذاری  نامگذاری میکنم🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

جوابشه اينه كه اگه ميخوام افسردگي بگيرم لاغرش كن😒منم با كمال ميل پذيرفتم افسرده بشه🤣🤣🤣

آه آه چه گودزیلای لوسی😕😕

@بامدادخمار   تفنگتو بده گودزیلاشو سولاخ سولاخ کنم گفته بدون طاقچه افسرده میشم😞😞 ایششش

😂😂 آره علائم پری رو هم داره یکم ما که یه هفته اخلاقای تخمی پریود داشتیم بسمون نبود علائم تخمک گزار ...

اره😞😞کلا نصف عمرمون به این احوالات تخمکی میگذره 😂😂😂😂

آه آه چه گودزیلای لوسی😕😕 @بامدادخمار     تفنگتو بده گودزیلاشو سولاخ سولاخ کنم گفته بد ...

بیا 🔫

آه آه چه گودزیلای لوسی😕😕 @بامدادخمار     تفنگتو بده گودزیلاشو سولاخ سولاخ کنم گفته بد ...

😂😂😂😂نه ترو خدا بچم عاشقه عاشق،😂😂😂

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡