2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829339 بازدید | 290067 پست

اخييييش خيالم راحت شداااا

ازاد شديم 💃🏻💃🏻💃🏻

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍😍😍هوووووووررررررررا برگشتیم‌یوهوووووووو

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

میگما تکلیف من چیه که  کندم 😅😅😂😂😋

با حال نزار  پنچر شدم 

همه رو تگ کردم  الان باید بگم بیاید اینجا 😂😂😂😂😂

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

گزارش#  

@مامان_الیساهستم2  

84 روز مونده به هدف اصلی  86روزتاجذابیت#  

صبحانه: نیمرو+1کف دست نان لواش

ناهار:آب دوغ خیار

میان وعده: نسکافه+1آلو+1شلیل

شام: خوراک گوشت+نان

ورزش:50طناب+50 پروانه+چالش 30 روزه

آب 8 لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

سلام دوستان 

الهی شکر برگشتین

بامداد خمار مهربون وسرگروههای عزیز مرسی که هستین😘😘

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
عزیزم ناهارت پر از کربوهیدرات بود کلا مصرف کربوهیدراتت بالا بود وقتایی که سیب زمینی و انواع کوکو د ...

عزیزم کربوهیدرات رو از کجا بفهمم که کدوم غذاها بیشتر دارن

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

@شیرین_آردا  @بامدادخمار  

سلام الهه جان میخواستم ازتون تشکر کنم این یک ماه و نیم که اینجا بودم خیلی از زحماتت ممنونم حدود ۷ کیلو کم کردم با کمک شما . یه سری مسائلی برام پیش اومده که نمیتونم هر روز گزارش بدم سرگروهمم قبول نکردن که هر هفته بیام وزنمو اعلام کنم دیگه ناچار خاموش ادامه میدم عزیزم خیلی ممنون از لطفت ... شیرین جونم از شمام تشکر میکنم😍😍😍😍😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
@زی_زی_گولووو         @پریجون          @شب_بید ...

سرگروه قرمز خوشکلم سلام ...صبحانه موز یک عدد ناهار صد بنجاه گرم مرغ و هفتاد گرم بادمجان بخته

عصرانه دوتا خرما 

شام دوتا تخم مرغ ابببز 

حالش آب انجام شد ورزش نکردم حالش حذف قند شکر انجام دادم 

گلی سایزمو دیدی 

هشتاد چهار روز مونده به کاهش ده کیلویی حلما میخام یک مامان مانکن باشم هوووورا من ب ارزوم رسیدم عضو بامداد خمار شدم بعد یک سال بس بعد سال ها ب سایز جهل هم میرسم من عاشق خودم و گروهمون مخصوصا بری جونم مهربون هستم 

من گروه قرمز هستم وزن الانم ۹۷ هدفم ۶۷?.🤩🤩❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤من‌نمیخام حمال کیسه  های سیمان باشم

@مهدیه24  

تاپیک جدید نمیریم؟؟؟ بعدم تا ساعت چند وقت داریم سایزامونو بفرستیم آخه من دست چپم شکسته تو گچه باید منتظر شم آقایی ساعت 10 بیاد خونه اون بگیره واسم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سرگروه قرمز خوشکلم سلام ...صبحانه موز یک عدد ناهار صد بنجاه گرم مرغ و هفتاد گرم بادمجان بخته   ...

آها راستی امروز فست با اجازه سرگروه فست هفتصد کالری بستم کالری مجازم هزار هفتصده

من گروه قرمز هستم وزن الانم ۹۷ هدفم ۶۷?.🤩🤩❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤من‌نمیخام حمال کیسه  های سیمان باشم
@شیرین_آردا     @بامدادخمار     سلام الهه جان میخواستم ازتون تشکر کنم این ی ...

قربونت عزیزم خیلی عالی کم کردی 😘❤️

فکر کنم خودمونم نباشیم دیگه اینجا 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار