2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826812 بازدید | 290067 پست
گزارش#   @pari95     ۴/۹ 85 روز تا هدف  سلام سرگروه جان جانِ جانان 😍😂 ...

سلام عزیزم  

افرین عالی بودی ❤❤👌👌👌

فقط من پیر میشم بسکه هرشب میگم کالریتونو پر کنید 🔫🔫

فست رو هم چون  تازه رژیمو شروع کردی ماه اول اجباری نیست  فعلا همین هزار ببند تا بعد بیاریش رو ۷۰۰ که بدنت عادت کنه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزارش#       @pari95       سلام گلم گزارش دوشنبه صبحانه نان پن ...

براووووو❤❤❤❤❤👏👏👏👏👏👏

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
اره گلم نون زیاد خوردی یه کم. ولی خیلی خوب بستی.سبک و سالم و مفید. اب بیشتر بخور. زیاد میخوردی که. ...

پستو رو خوندم مرسی🙏🙏🙏🙏

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
سلام عزیزم   افرین عالی بودی ❤❤👌👌👌 فقط من پیر میشم بسکه هرشب میگم کالریتونو پر کنید 🔫🔫 ...

عزیزم کالریم میدونی چرا تکمیل نکردم چون روغن زدم به غذام کالریشو حساب نکردم برا اون دیگه چیزی نخوردم 

باشه پس فردا همون هزار میبندم ممنونم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

@tamana366  گزاااااااارش#    ۸۵روزتاچالش  صبحانه  دوعددزردالو۴۰یه سیب متوسط ۳۵=۷۵  ناهار چندقاشق عدس پلو۴۰۰ساللدشیرازی۴۹ سبزی۳۰=۴۴۹  میان وعده نصف نان سوخاری=۵۰   شام  سه قاشق پلوخالی۷۶  یه زدالو۲۰  یه تکه هندونه  ۶۰  =۱۵۶   کالری مجاز۱۳۸۰    کالری مصرفی ۷۳۰   ورزش ده دقیقه پیاده روی اسکات شناروی دیولر بالا اوردن پای چپ ازپهلو بالااوردن پای راست ازپهلو  دست زدن بالای سر پلانک  امروز خیلی اب خوردم متاسفانه 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

گزارش#  

@pari95  

رژیم شیردهی 

شیر یه لیوان 

چالش ۱۴ روزه رعایت شد 💪

اب ده لیوان 

ورزش یه ربع حلقه 

صبحانه 

۳ کف دست نان بربری  و چای و یه قاشق عسل یه قاشق ارده یه ق شیره انگور جمعا ۴۱۱ کالری 

ناهار باقالی پلو با یک سوم سینه مرغ ۵۳۶ کالری 

میان وعده ها 

سه عدد گردو و ۴ زردالو یه نصفه سیب ۳ تا خرما جمعا ۲۸۱

شام 

عدس پلو نه قاشق 😑زیاد خوردم 

گوشت اندازه چهار تکه خورشتی و یه پیش دستی سالاد بدون سس جمعا ۶۶۰

کالری مجاز ۱۷۹۰

کالری مصرفی ۱۸۸۸

بیشتر شد از مجازم 😞

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

@مامان_الیساهستم2     🦋

سلام خوبی#

گزاااااااارش#  روز دوم چالش .۸۵ روز تا پایان چالش 🌹❣

کالری# مجاز امروز ۱۱۵۰🦋

کالری#  مصرفی امروز ۱۰۱۶ کالری 💪💪 

صبحانه هیچی 🤣🤐🤦‍♀️

ناهار برنج سفید ۵ قاشق . گوشت ۵۰ گرم سیب زمینی ۴۰ گرم 🤷‍♀️

میانوعده سیب زمینی سرخ کرده ۸۵ گرم 💗

زردالو ۱ 🌹

شلیل ۱ 🦋

طالبی بسیار کم 🤷‍♀️

قهوه خوردم اما کالریشو نزدم 💞

شام سالاد شیرازی یک کاسه بزرگ با ابغوره ک تو کرفس 🦋کالریشو نداشت ،ابغوره رو 💗

سینه مرغ پخته ۵۵ گرم ❣🌹

نان سنگک ۲ کف دست 💗

برنج پخته ۳ قاشق 💞 

اب ب نسبت خوب تر خوردم اما بازم کمه تا شب بازم میخورم حالا 🤷‍♀️🤐 

دیگه همین سلامتیت دستتم درد نکنه ❣💗

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
۸۶ روز رعایت کنی  گلم به همین راحتی که ۵ تا ۱۰ کیلو کم کنید

گزارش#  

صبحانه، پنیر،خیار ،گوجه چای،

ناهار،لوبیا پلو،ماست،

شام،قرمه سبزی،مرغ،دوغ،سبزی

میانوعده،هندوانه،خربزه،خیار

آب ۷لیوان

مضرفی۱۷۲۰

مجاز۱۶۵۷

دیشب ۳۰تا اضافه خوردم

💕💞
@pari95     # ‍ گزارش 85روز مانده به هدف ناشتا ابلیمو عسل صبحانه پنیر و نان و گوجه پ ...

🌷🌷🌷🌷🌷👏👏👏👏👌👌👌👌

خوبه عزیزم  فقط روزی ۸ لیوان اب رو حتما میخوری🤔