2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829339 بازدید | 290067 پست
سلام مانکن هاااام😊😊😊😊😊 بخونید لطفااااا  انجام چالش اجباریه🤗🤗😚😚😚💎💎💎💎💙💙💙💙💙💙 ...

سلام شب تان بخیر
روز دوم چالش ۸۶ روز
۸۵ روز مونده تا هدف

@tamana366‍ ‍
گزارش#
(رژیم شیردهی: وزن ۶۷ کیلو)
کالری مجاز ۱۱۰۰ و کالری مصرفی ۱۱۵۰

صبحانه:
🤚نان+ پنیر خامه ای+ چای+ خرما       ۲۵۰ کالری
میان وعده:  بستنی ماست                      ۲۰۰  کالری
ناهار: ۷ ق برنج+ ۴ ق خورشت بادمجان+ دوغ   ۵۰۰ کالری
نصف لیوان ماست رژیم شیردهی
میان وعده: ۱۵ دونه پفک+ چای+ مویز+ خیار+ شلیل+ انگور ۲۰۰ کالری
۱ لیوان شیر کم چرب رژیم شیردهی
شام:  چون کالریم پر شده بود شام نخوردم                              
چالش مصرف آب: ۹ لیوان
کالری سوزیده: ۵۰۰۰ قدم پیاده روی، حرکات ترکیبی TRX

امروز دخترم را بردیم اطراف شهر کنار رودخانه اب بازی کنه به اون خوش گذشت ولی با احساس عذاب وجدان پرخوری تنقلات برگشتم سعی کردم از هر چیزی کم بخورم ولی یه ذره یه ذره شد خیلی.

به خودا من به چالش جذابیت پایبندم

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]

@شیرین_آردا  

گزارش#  

85 روز مانده تا پایان چالش#

میخوام اول مهر 60 کیلو باشم💪

کالری مجاز 1320

کالری مصرفی1318

آب تا الان 17 لیوان

صبح ناشتا اب گرم و دارچین و زنجبیل و یه حب سیر

صبحانه : 210کالری

نان سنگک 40g + پنیر کم چرب 20g + گردو 6g + کنجد 5g + خیار 50g + گوجه 75g

میانوعده : 229 کالری

شیر کم چرب 1 لیوان + خرما 10g + سیب سبز 160g

ناهار : 460 کالری

سالاد 280g + کته کم چرب 6.5 قاشق + خورشت قیمه بدون سیب زمینی 80g + ماست کم چرب 100g+ سبزی خوردن 60g

میانوعده : 130 کالری

شلیل وزن شده با هسته 170g + هلو وزن شده با هسته 85g + بادام خام 6g + پسته خام 3g

شام : 146 کالری

سالاد 280g + قارچ بخار پز 90g + نخود فرنگی آبپز 30g + گوجه پخته 70g + سفیده تخم مرغ 1 عدد + سبزی خوردن 60g + فلفل دلمه سبز 30g

میانوعده : 145 کالری

شیر کم چرب 1 لیوان + خرما 11g

چای سبز 2 لیوان( قبل از ورزش صبح و عصر) 

قهوه سبز 2 لیوان (قبل از ناهار و شام) 

صبح 1 ساعت 20 دقیقه پیاده روی تند

عصر نیم ساعت پیاده روی تند + 35 مین ورزش قدرتی + 3 ست 40 تایی چالش چوب + درازنشست 2 ست 25 تایی + پلانک 2 ست 40 ثانیه ای

مسواک صبح و شب

ماسک سیب زمینی رنده شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 بچه ها یه دوستم تنبلی تخمدان دارهههه.. گفتم ازتون بپرسم به غیر از رژیم و ور ...

به هیچ عنوان چه گیاهی چه شیمیایی سرخود استفاده نکنه

بهش بگو که من فقط با رژیم. و. ورزش تنبلی تخمدانمو از بین بردم

دوستان چرا کالری لوبیا انقدر بالاست 😥😥دوملاقه کوچیک خوردم شد تقریبا چهارصد کالری انرژی.په چی بخوریم دیگه 😢

شروع رژیم16/4/99وزن72/800 تاریخ23/4/99وزن 71/200تاریخ10/5/99وزن70/500تاریخ17/5/99وزن 69/500 لاااغری با تاپیک لاغری هدفمند مرسی از زهره جون و سپید جون

ورزش روز هوازی و قدرتی 

۱۵ دقیقه حلقه زدم

حرکت چرخش با چوب دوتا ۳۵تا 

حرکت چرخش پهلو دوتا۳۵تا

حرکت پهلو بغل دوتا۳۵تا

حرکت پهلو دست به پاشنه دوتا۳۵تا

حرکت درازونشست نیمه دوتا۳۵تا

حرکت دوچرخه دوتا۳۵تا

حرکت زیر شکم دوتا۲۰تا

@سمیه1396

@sanaz718  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
موفق باشی عزیزم متاسفانه عضو حدید نمیگیریم دیگه

سلام سرگروه مهربون

امروز ناشتا يك ليوان خاكشير و تخم شربتيو گلاب و آبليمو

صبحانه يه دونه تخم مرغ آبپز

ميان وعده يه دونه قهوه تلخ، ٧٠ گرم طالبي

ناهار : خوراك مرغ( قارچ و نصف ران و چند تا خلال سيب زميني و يه دونه هويچ كه همشون تو آب مرغ پخته شده بودند)

ميان وعده ١٠٠ گرم هندونه، دو تا خيار

شام ٢٠ قاشق سوپ جو

آخر شب شير و دارچين

٦ليوان آب، ١٥ دقيقه رقص، كالري مجاز و دريافتي ١٣٠٠

86روزتاجذابیت#  ٨٥ روز مانده تا رسيدن به وزن ايده آل💪

گزارش#  

@شیرین_آردا    

ص:کره+عسل+چای+نان=۱۸۱

ن:خورشت به+نان لواش=۴۱۶

ش:خورش قورمه سبزی+ماست+نان=۴۳۲

م.و:شیرینی خامه ای+چای+خرما+هندوانه=۲۱۶

کالری مجاز=۱۲۸۰

کالری مصرفی=۱۲۴۵

چالش پلانک

مسواک صبح و شب

اسکراب صورت با روشور

شیرین جون من امروز مهمان بودم مجبورم کردن یه رولت کوچولو بخورم شرمنده خودم و شما شدم. ببخشید😔

شیرین جون دعوام نکنید ولی اونجا که صدام کرده بودید و حرفای استارتر عزیز برای چالش بود رو خوندم ولی متوجه نشدم اصل چالش چیه. جای خاصی باید میرفتم تا بتونم بخونم؟؟ فقط متوجه شدم که گفتن تا اول مهر چالش داریم که میتونیم ۱۲ کیلو کم کنیم. و بین ۵ تا ۷ کیلو هم خوبه. اگه اشتباه نکنم البته. خود چالش چیه ایا؟؟

یه چیز دیگه. ... شیرین جون هرکاری میکنم نمیتونم حلقه بزنم. ماه هاست تمرین میکنم. پهلوهام کبود  شدو یاد نگرفتم. اموزشی که استارتر گذاشته بود هم دیدم ولی بازم نشد. اگه نکته ای هست شما بگید شاید موفق شدم.

ممنونم از لطف و محبت همیشگیتون😘

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

85 روز مانده تا بدن سالم
صبحانه: پیراشکی گوشت
ناهار: سالاد کاهو با روغن زیتون و نان تست 2 عدد

شام: لوبیا پلو با ماست و دوغ

میانوعده: (سیب گلاب+خرما)+ (هندوانه+ موز+ چای و خرما)+ (زردآلو+ کاپوچینو)

کالری مصرفی: 1180
کالری مجاز: 1160

ورزش: نیم ساعت پیاده روی+ 20 دقیقه قدرتی

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
سلام عزیزم @سمیه1396   گزارش#   8️⃣5️⃣روز مونده تا پایان چالش۸۶روزه#  💪

سلام گلم🌸

مث همیشه عالی و کامل👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   صبحانه:نون+پنير+گردو+قهوه تلخ ناهار:دلمه برگ+سنگك عصرونه:معجون(كه حساب نكردم) شام ...

باریکلا گلم👏👏👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چربی شکمی داره؟؟

اره دکترش گفته، باید وزن کم کنه  

سلام سمیه جان عشق جان😍😘 من تنبلی دارم،،،،،شکلات رو باید حذف کنه دشمن تنبلیه،،کربوهیدرات رو ب حداق ...

سلام گلم🌸

اره دکترش گفته باید وزنشو کم کنه..

مرسی از توصیه های ارزشمندت🙏🙏🙏🙏

صبحانه نخوردم،کله پاچه هم چربی وآبش نخوردم،الانم واسه شام یه لیوان شیرمی خورم.نمی دونم چن کالری مصرف ...

خخخخخ

متاسفانه کالریش بالاس.. بایدد از یه جایی بزنی😉

من رفتم مهمونی،دیگه نت نداشتم😯

اشکالی نداره گلم🌸

دفعهی بعد😁