2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829339 بازدید | 290067 پست
رژیمی_نمونه#  👏👏❤❤⚘⚘⚘ عزیزم‌کم کم عادت کن فستاتو بگیری

ای وااااااای چقدر من خنگم همرو تا الان رعایت کردم باهاتون فقط انقدر حواس پرتم هردفعه یادم میره رژیمش رو درست بفرستم 

همش اول روز عادی رو میفرستم بعد که شما یاداوری میکنی رژیم فست رو‌میفرستم براتون 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

قششششنگ خنگ شده مغزم 

الان رژیم فستمو میبندم میفرستم براتون پری جوووون دلم❤️❤️❤️❤️❤️❤️ببخشید 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

سلام عزیزم

کالری مجاز1340

کالری مصرفی 1342

85 روز مانده به هدف اصلیییییی من می توانمممم  86روزتاجذابیت#

صبحانه: نیمرو+یک کف دست نان

ناهار : یک ششم تن ماهی 

میان وعده: نسکافه رژیمی+هندوانه

شام: هات داگ با نان لواش 

ورزش: 50 پروانه+50 طناب+چالش 30 روزه

آب 8 لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

#گزارش سلام سرگروه خوشکلم ...خوبی ...من صبحانه یک موز خوردم ...میان وعده اول صد گرم انگور ناهار سه ...

عزیزم امروز دوشنبس فست نیست که 

کالریتو حتما پر کن 

شنبه و سه شنبه فست هست 

تو گزارشت حتما بنویس 👇

کالری  مصرفی...

کالری مجاز....

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
مریض شدم عزیزم8ماه خیلی کم غذامیخوردم وغذاهای سبک واب پزوبدون چربی.صفرام سنگ اورده بودومجبوربه عمل ش ...

آخیییی عزیز دلمممم 

خداروشکر ک الان خوبی😘😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
گزارش#   @pari95     ✔۸۵ روز مانده تا کاهش عالی و بدن باربی 🔆 سلام گل  ص ...

سلام گلم 

ایول داری 👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
قربونت عزیزم لطف داری😘😘❤️ چی دلت خواست؟😬   مگه عکسه هست الان دیدی؟

همون موقع حرکت کردم نشد ج بدم 

خیلی خوشکلی منم خوشکلی دلم خواست از پر وپاچت معلوم بود لامصب همجات قشنگه   

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
امروز از کالریت کمش کن عزیزم💜💜 اشکال نداره دستت میاد ک چیکار کنی😘😘

چشم گلم مرسی 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
شیرین خوندی گزارشمو دیروز؟؟

آره گلم خوندم جواب دادم دیگه نیومده؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سن یه خانوم رو نمیپرسن کهههههه😜😂 شوخی کردم، امسال 29 سالم میشه😊 بله با مطالعات و تحقیقاتی که دا ...

پرستو جون یه سوال اینارو توام خریدی؟ پولی بودن که همشون

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

دوستاااان کمکککک🚫🚫🚫🚫🚫🚫

من الان فرنی با پودر برنج و عسل درست کردم 

کل کالریش رو حساب کردم شد 308کالری

حالا 70 گرم از اینا رو من خوردم

چجوری حساب کنم ببینم 70 گرمش چند کالری داره؟ 

مغزم هنگیده🙈

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160