2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826638 بازدید | 290067 پست
8️⃣6️⃣⏪🔴🟣🟠🟡🔵🟢🟥🟪🟨🟧🟦🟩❤️💜💛🧡💙💚 توجه توجههههههه  چالش داریم چه چااااااااولشییییی& ...

👆👆👆👆👆👆🌼🌼🌼🌼

@paytakht
@helma2121
@سینوس
@فریماهی
@mahdis7393  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ای کسانی که اعلام وزن نکردید.... اگاه باشیددد که اخطار در کمینتان هس ...

😂😂😂😂

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلااام زمان عضو گیری دوباره کی هست منم میخواااام هشت کیلو رو کم کنم خسته شدم

شروع رژیم16/4/99وزن72/800 تاریخ23/4/99وزن 71/200تاریخ10/5/99وزن70/500تاریخ17/5/99وزن 69/500 لاااغری با تاپیک لاغری هدفمند مرسی از زهره جون و سپید جون

❌❌❌❌❌❌❌

بچه هاا من چند بار  گفتم کههه، روز یکشنبه حتما اعلام  وزن  کنید.. این از قوانین تاپیک هس.. واسه همه هس.... حتی داخل امضام هم حسابی توضیح دادم....

——————————————

حتی  اگه روز قبلش گفته باشید

حتی اگه پری باشید، اینو 🎈 بفرستین برام

حتی اگه مشکلی، مسافرتی یا خدایی نکرده مریض باشید نمیتونید وزن کنید، باهام هماهنگ کنید.. 

حتی اگه در طول هفته گزارش نمیدید، حداقلش یکشنبه را اعلام وزن کنیید..

محبور نشم که بهتون اخطار بدم.... از صبح تا حالا تکتون هم کردم ولییی جواب ندادید.😕

من تو گزارشا خیلی بهتون سخت نمیگیرم که درجا بهتون اخطار بدم ،   اینقدر که باهاتون راه میاااام،، یه یکشنبه را سرموقع وزن بدید..🌸

———————————————-

@ani2020 شما حذف شدید⛔️

@beauty_queen  اخطار دوم❌❌

@khanomekhasss   اخطار دوم❌❌

@زهرا14  اخطار اول ❌

@khanomekhoneh  اخطار اول❌

@radvin_70  اخطار اول❌

@بدبخت_عالمم  اخطار اول❌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره عزیزم سپیده جون گفت🤩

باشه ممنونم ازامروز بشماگزارش میدم 

صبحانه:2/5کف دست سنگک+پنیر+قند

ناهار:یک کاسه آبدوغ خیار

میان وعده:گوجه سبز+شیرین گندمک

شام:7قاشق برنج+3قاشق قورمه سبزی

کالری مجاز:1320

ورزش:30دقیقه رقص+10تادرازنشست

کالری مصرفی:934تا امروز نمیدونم چطورپرکنم؟ گلودرد گرفتم. 

راستی عزیزم من ازجمعه13ام تا22ام مسافرتم. ولی تاجایی که بتونم میام گزارش میدم به سپیده جون گفته یودم گفتم شمام بگم

8️⃣6️⃣⏪🔴🟣🟠🟡🔵🟢🟥🟪🟨🟧🟦🟩❤️💜💛🧡💙💚 توجه توجههههههه  چالش داریم چه چااااااااولشییییی& ...

بچه ها 👆👆👆🌼🌼🌼

@پریجون  

@شب_بیدارم  

@زی_زی_گولووو  

@نارگلینا  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

خیییلی هم عاااالی        

بنظرم هرروز یه عکس یا جمله ی تاثیر گذار انگیزشی هم بذاریم عالی تر میشه

مثلا من خودم این عکس بک گراند گوشیمه

باشه ممنونم ازامروز بشماگزارش میدم  صبحانه:2/5کف دست سنگک+پنیر+قند ناهار:یک کاسه آبدوغ خیار ...

صبحانه قند خالی خوردی ننه  

خوب بود عزیزم شام برنج نخوری بهتره

مسافرتم بهت خوش بگذره🌼

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
دارم ترازو...ولی خیلی وقته استفاده نکردم باتری هم نداره نمیدونم درسته یانه عصری میدم همسرم ببرش بیر ...

اهان تو مگه هفته قبل نگفتی ترازومو قایم کردم تو کمد که وزن نکنم 

خب درستش کن از بهداشت رفتن که بهتره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
👆👆👆👆 بچه هاا تا اول مهر همتوون باید تثبیتیی شید😂🗡 🏆 @مامان_امیرحسین_خان   ...

منکه هفته دیگه بای بای 👊👊

صبحانه قند خالی خوردی ننه     خوب بود عزیزم شام برنج نخوری بهتره مسافرتم بهت خوش بگذر ...

خخخ نه بابا, دیگه چون چای کالری نداشت نگفتم وای کلی خندیدم. 😂😂😂

باشه چشمم نمیخورم شبها. قربونت برم ممنون ایشالله همه برن ماکه ازدی جایی نرفتیم پوسیدیم. 

فقط هتل ناهاروشام کلابرنج میدن یاغذای نونی سلف هابسته شدن بخاطرکرونا چیکارکنم؟ یک وعده روحذف کنم نگیرم جاش ناهار رو دو قسمت کنم بخورم یاچی؟ گیج شدم. 

منم میتونم بی سروصدا این گوشه موشه ها رعایت کنم؟ 🙂🙂

توام بکن 😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار