2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829321 بازدید | 290067 پست
ینی همون ۱۷۰۰ تا؟

بله فست باش  با همون کالری مجازت 

طبق تایپیک پیش برو گلم  ضرر نمیکنی 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@pari95     سلام گزارش شنبه مصرفی 709 صبحانه:بیسکویت ساقه طلایی گیلاس 115 نهار چلو کب ...

🖒🖒🖒

نوشابه تا میتونی نخور گلم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من شاید فردا نتونم وزنمو بگم باطری وزنم تموم شده امروزم به شوهرم گفته بودم یادش رفته بخره  ...

باشه گلم🖒

سلام من چون مطالع دارم برا آزمون وکالت دیر میام ولی حتما گزارش میدم صبحانه 4 قاشق نیمرو با 1 کف دست ...

👌👌👌👌👌❤❤❤🖒🖒🖒

سمیه جان صدامون زدی ولی چیزی دستگیرمون نشد😐

چراا؟؟ همون پیامی را که ریپ کردم را خوندی؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم خسته نباشی.ببخشید سرم خیلی شلوغه الان تونستم گفتم گزارش فستمو بدم گزارش#   ناشتا ...

سلام گلم..

روزای فست میتونی ورزشا را کمتر انجام بدی که کمتر گشته بشی و زیاد بهت فشار نیاد

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     صبحانه نان وپنیروگردو ناهارخوراک لوبیا شام شیردارچین میان وعده آابالووز ...

عالیه..👌👌👌

فقط سعی کن فستت زیر ۷۰۰ باشه.. بالاتر نزنه😉

سلام اول یه صلوات بفرست و شروع کن😂 امضای استارتر توضیحاتشو باا دقت فراواااااان بخون بعدش امضای م ...

من شنبه صبح خودم رو وزن کردم 

وزن شروع ۷۷/۴۰۰

وزن هفته پیش۷۵/۱۰۰

وزن این هفته ۷۴/۶۰۰

وزن هدف ۶۵

امروزو نتونستم گزارش بدم ...فردا هم احتمالا نتونم .گوشیم مشکل پیدا کرده ،الانم داره خاموش میشه ،شارژرم ندارم‌.

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
نه عزیزم چیزی برای من ارسال نکردی،اگه نمیشه تگ کنی ریپلای کن.دیروز هم گزارش ندادی

بخدا گزارش امروز رو دادم تگت کردم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
👌👌👌👌👌❤❤❤🖒🖒🖒

مرسی عزیزم فردا وزن دقیقمو میفرستم فقط چون من مطالع میکنم وقت ندارم هر روز ورزش کنم عیب نداره 2 روزه 1 بار ؟؟؟ واقعا نمیرسم 13 ساعت مطالع دارم... یه چیز دیگه کالری شمار کرفس تازه نصب کردم قبلا بشقاب داشتم

باید برای گزارشت منو تگ کنی عزیزم. ندیدم من

سلام عزیزم . ببین من دلدرد کمی دارم .برای پریودیه .گفتی ۳ روز قبل وزن نکشیم چ کنم ؟ بدم وزنمو صبح ؟

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
وااای تو چقدر خوبی دختر😍😍😍 با وجود مهمون این همه کم بستی و ورزشم کردی باریکلا بهت😘😘😘😘

ممنون گلم. ابجی جونم خودش رژیمه

شیرین جون من هفته پیش فقط یه  لکه بینی داشتم اشتباه فکر کردم پریود هستم. امروز که وزن کشیه دو روز قبل از پریودم هست. ممکنه وزن کادذب نشون بده؟ اصلا من وزن کنم؟ 

@مامان_الیساهستم2    

سلامممممممم
وزن#  

نام: ملیکه

وزن شروع: دقیق نگرفته بودم ولی احتمالاً 64

وزن این هفته: 63  

وزن هدف 51 هست اما چون گروه نارنجی جا نداشت، 53 گذاشتم.

سهیلا جان، من تمام قوانین را خواندم و سعی میکنم رعایت کنم خدا بخواد.
با توجه به نکاتی که در امضای الهه جون و تاپیک سایز هست، سایزهام هم گرفتم، چون احتمالاً 4 روز دیگر موعد پریودمه، سایزگیریم اونموقع خطا داره.
از حدود یک هفته پیش که سایز گرفته بودم، حدود 3-4 سانت دور شکمم جمع شده

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
@کدوتنبل_هستم     @قرمزی78       @aghayedelha    a @مهربو ...

سلام عزیزدلم من با سپیده جون صحبت کردم تا اخر این هفته نیستم بعدش دوباره رژیمو شروع میکنم قرار شده حذفم نکنن

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖