2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827008 بازدید | 290067 پست
روز قبل وزنکشی قدرتی کار نکن 

یسوال دیگم دارم قبل وبعدورزش چیزی جراب تایساعت نمیتونیم بخوریم اره؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
من57هستم میخام بشم52یا3ومهم ترش اسنکه شکمم سفت شه.دواازایمان داشتم خیلی بدشده شکمم.خیلیم وزن کم کردم ...

عزیزم اینجوری سبز میشی ‌و جا نداره هدفت رو بزار ۵۰ یا ۵۱ برو گروه آبی 

@tamana366  تمنا جون سرگروهتون هست 

برای شکم باید حداقل شش ماه قدرتی شکم کار کنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#گزارش ‍  @tamana366     صبحانه ۱۲ عدد بادام(82کالری) ناهار یک ران سرخ شده(۲۶۱کا ...

عزیز دلم همراه غذاهات حتمااا سبزیجات بخور یبوست نگیری

اگه خیلی ضعف داری با ۶۰۰ببند کالریتو ی لیوان شیر کم چرب..با خرما یا مغزیجات

ورزش هم انجام بده

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم بخدا من هنوز درگیر این درد و پریودم هستم چشم از فردا گزارش میدم.وزن هم میکنم چون هفته پ ...

پریودت اگه بیشتر از سه روزه  وزن کن 

انشالله ک زود خوب شی گلم❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش#   @مهدیه24     سلام گلم، گزارش امروز هفتم تیر صبحانه: سرشیر+ کره کنجد+ ن ...

افرین عزیزم خیلی عالی بود🌼🌼🌼❤

گزارش_نمونه# 👌🏻👌🏻👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عزیز دلم همراه غذاهات حتمااا سبزیجات بخور یبوست نگیری اگه خیلی ضعف داری با ۶۰۰ببند کالریتو ی لیوان ...

سلام عزیزم منوعضوکن،سرگروهمی😘

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
یسوال دیگم دارم قبل وبعدورزش چیزی جراب تایساعت نمیتونیم بخوریم اره؟

اگه چربی سوزی کار میکنی بله یکساعت قبل و بعدش بجز اب چیزی نخورید 

ولی اگه فرمدهی برای برجسته کردن انجام میدید وسط ورزش باید حجم دهنده بخورید 

تو هر دومدل با شکم خالی ورزش نکنید حتما یکساعت قبلش چیزی خورده باشید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
روز قبل وزنکشی قدرتی کار نکن 

ای نمیدونستم😔حالا دیگ ورزش کردم انشالله از هفته بعد روز قبل فقط هوازی کار میکنم

پس خوب شد ک رفتم دوباره تاپیک جدیدو و توضیحاتو میخونم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
فکر کردم گفتم بله دخترم ۱۹ ماهه هست از دکترم می پرسم اینجا نیست فعلا مشکلی پیش میاد ؟

نه نگفته بودی

خدا حفظش کنه

میگم اصلا چیز بدی نیست ولی میگم شاید بچه حساسیت نکنه بهش وگرنه اصلااااا ضررر نداره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عزیزم گزارش#   صبحانه،چای☕،نان🍞،ارده🍥 ناهار،خورشت اسفتاج با مرغ🍗،زیتون🌿 ...

عالی عزیز دلم💃😘😘😘

باشه گلم 🖒

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@شیرین_آردا  

گزارش# ۹۹۰۴۰۷

ص نان و نیمرو کم روغن۲۷۱

میانوعده رولت۹۶

نهار سنگک و کره و پنیر محلی عسل ۴۶۰

میانوعده هلو چای زعفرون شکلات تلخ ۹۳

شام لواش و بادمجون و ماست کلا یک لقمه ۱۲۵

جونم روز اول پری و این همه چیزمیز شیرین بخاطر همونه😣😣

چالش آب و مسواک فعلا انجام دادم  بقیشم تا اخر شب

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
میگم واقعا وزن کنم فردا دیگ؟؟؟ الهه من دقیقا هفته پیش اینموقه لکه بینی داشتم فک کردم پری شدم ولی نی ...

خونریزیت زیاده ؟ اگه در حد لکه بینیه وزن کن 

اگر حس میکنی ورم داره بدنت وزن نکن.اگر نه که وزن کن

باشه گلم🌹

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ببخشید یه لواش چقدر هست کالریش

سفید یا سبوس دار؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙