2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست
@tamana366     گلم دیروز ۲ نفر عضو جدید برات فرستادم.. دیدیشون؟؟؟  الان چند نفر ...

بله عزیزم..الان دیگه تکمیلم🙅🙅🙅

چن تا هم چا گذاشتم برا صعودیهای نارنجی 🤗😌

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام منم‌امروز عضو شدم امضام رو درست کردم ولی عکس پروفایل گروه زرد رو ندارم و این که چه جوری باید سر گروه رو تک کنیم من بلد نیستم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام منم‌امروز عضو شدم امضام رو درست کردم ولی عکس پروفایل گروه زرد رو ندارم و این که چه جوری باید سر ...

عزيزم از پروفايله هم گروهيات اسكرين بگير دورشو برش بزن بزار پروفايلت

واسه تگ هم اول حرفه @ رو بزن بعد بدون فاصله اسم سرگروهتو بنوين

@خانومه_مانكن اينجوري

عزيزم از پروفايله هم گروهيات اسكرين بگير دورشو برش بزن بزار پروفايلت واسه تگ هم اول حرفه @ رو بزن ب ...

آهان خوب ممنون‌ لطف کردید 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

گزارش#  شیردهی#  

صبحانه👈 ۲لیوان شیرپرچرب 👈۲۸۱

ناهار👈سوپ جو+ یه لیوان ماست+ یه عددگردو 👈۳۶۴

شام👈 ۲۰۰گرم ران بوقلمون سرخ شده + یه پرس سالاد کاهو بدون سس👈۳۵۲

مصرفی۹۹۸

مجاز۱۰۰۰

۸لیوان آب و چای قاطی😅

ورزش ها 

نیم ساعت پیاده روی

بیس دیقه حلقه

چالش ها انجام نشد (روز استراحت بود)

@tamana366  

بله عزیزم..الان دیگه تکمیلم🙅🙅🙅 چن تا هم چا گذاشتم برا صعودیهای نارنجی 🤗😌

اوکی👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

@شیرین_آردا سلام سرگروه جوووونم  

کالری مجاز: 700 ( چون ماه اولیم  )
کالری مصرفی : 650 کالری

صبحانه: 91  کالری
آبجوش عسل لیمو + زردآلو

میان وعده صبح: 55 کالری
قهوه اسپرسو تلخ + شکلات 90%

ناهار: 193 کالری
پیتزا قارچ و گوشت خانگی

عصرانه: 271 کالری
چیپس و پنیر

شام:  62 کالری
سالاد فصل با آبغوره

آب 10 لیوان

چالش ها: پلانک، مسواک و زیبایی همه انجام شد  

البته باید اعتراف کنم شکمو بازی درآوردم و میتونستم یکم خودداری کنم و اون چیپس و پبتزا رو نخورم

و نکته بعد اینکه فردا روز اول پریودمه به احتمااااال زید، من نباید وزنگیری رو اعلام کنم؟؟؟

موقع پریودی فقط دلم میخواد بخورم چرا ولع میکنم انقدر☹

این چند روز از خودم راضی نبودم 

از کالری شماری خسته شدم ازینکه دونه دونه پسته و بادوم و تخمه بردارم یا قاشق قاشق پلو بکشم و لقمه لقمه نون بردارم خسته شدم 

دلم میخواد مثل قبل نصف بربری تازه با پنیر و گردو و ی لیوان سرپر چای شیرین صبونه بخورم و حال کنم نه اینکه ی کف دست نون و نوک چاقو پنیر و ی پر گردو بشه صبونم 😕😕😕

بیاید بزنید تو گوشم و بهم انگوزه بدین ☹☹

#خاک‍ تو سر پریود

گزارش#   @شیرین_آردا   سلام سرگروه جوووونم     کالری مجاز: 700 ( چون ماه ا ...

آره خیلی ناسالم خوردی

آره فردا وزن نکن اما اعلام وزن کن و علامت بزن🎈

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
موقع پریودی فقط دلم میخواد بخورم چرا ولع میکنم انقدر☹ این چند روز از خودم راضی نبودم  از کالر ...

عزیزم چون اول راهی و مغز هنوز به این روش عادت نکرده داره بهت تلقین منفی میکنه

سعی کن آروم باشی

و بری چندتا عکس خانومهای مانکن و خوش لباس رو بذاری جلوت تا تشویق بشی و خووووب ادامه بدی💛