2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829300 بازدید | 290067 پست
@tamana366     گلم دیروز ۲ نفر عضو جدید برات فرستادم.. دیدیشون؟؟؟  الان چند نفر ...

بله عزیزم..الان دیگه تکمیلم🙅🙅🙅

چن تا هم چا گذاشتم برا صعودیهای نارنجی 🤗😌

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام منم‌امروز عضو شدم امضام رو درست کردم ولی عکس پروفایل گروه زرد رو ندارم و این که چه جوری باید سر گروه رو تک کنیم من بلد نیستم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم‌امروز عضو شدم امضام رو درست کردم ولی عکس پروفایل گروه زرد رو ندارم و این که چه جوری باید سر ...

عزيزم از پروفايله هم گروهيات اسكرين بگير دورشو برش بزن بزار پروفايلت

واسه تگ هم اول حرفه @ رو بزن بعد بدون فاصله اسم سرگروهتو بنوين

@خانومه_مانكن اينجوري

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

عزيزم از پروفايله هم گروهيات اسكرين بگير دورشو برش بزن بزار پروفايلت واسه تگ هم اول حرفه @ رو بزن ب ...

آهان خوب ممنون‌ لطف کردید 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
آهان خوب ممنون‌ لطف کردید 

خواهش ميكنم گلم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش#  شیردهی#  

صبحانه👈 ۲لیوان شیرپرچرب 👈۲۸۱

ناهار👈سوپ جو+ یه لیوان ماست+ یه عددگردو 👈۳۶۴

شام👈 ۲۰۰گرم ران بوقلمون سرخ شده + یه پرس سالاد کاهو بدون سس👈۳۵۲

مصرفی۹۹۸

مجاز۱۰۰۰

۸لیوان آب و چای قاطی😅

ورزش ها 

نیم ساعت پیاده روی

بیس دیقه حلقه

چالش ها انجام نشد (روز استراحت بود)

@tamana366  

بله عزیزم..الان دیگه تکمیلم🙅🙅🙅 چن تا هم چا گذاشتم برا صعودیهای نارنجی 🤗😌

اوکی👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

@شیرین_آردا سلام سرگروه جوووونم  

کالری مجاز: 700 ( چون ماه اولیم  )
کالری مصرفی : 650 کالری

صبحانه: 91  کالری
آبجوش عسل لیمو + زردآلو

میان وعده صبح: 55 کالری
قهوه اسپرسو تلخ + شکلات 90%

ناهار: 193 کالری
پیتزا قارچ و گوشت خانگی

عصرانه: 271 کالری
چیپس و پنیر

شام:  62 کالری
سالاد فصل با آبغوره

آب 10 لیوان

چالش ها: پلانک، مسواک و زیبایی همه انجام شد  

البته باید اعتراف کنم شکمو بازی درآوردم و میتونستم یکم خودداری کنم و اون چیپس و پبتزا رو نخورم

و نکته بعد اینکه فردا روز اول پریودمه به احتمااااال زید، من نباید وزنگیری رو اعلام کنم؟؟؟

موقع پریودی فقط دلم میخواد بخورم چرا ولع میکنم انقدر☹

این چند روز از خودم راضی نبودم 

از کالری شماری خسته شدم ازینکه دونه دونه پسته و بادوم و تخمه بردارم یا قاشق قاشق پلو بکشم و لقمه لقمه نون بردارم خسته شدم 

دلم میخواد مثل قبل نصف بربری تازه با پنیر و گردو و ی لیوان سرپر چای شیرین صبونه بخورم و حال کنم نه اینکه ی کف دست نون و نوک چاقو پنیر و ی پر گردو بشه صبونم 😕😕😕

بیاید بزنید تو گوشم و بهم انگوزه بدین ☹☹

#خاک‍ تو سر پریود

گزارش#   @شیرین_آردا   سلام سرگروه جوووونم     کالری مجاز: 700 ( چون ماه ا ...

آره خیلی ناسالم خوردی

آره فردا وزن نکن اما اعلام وزن کن و علامت بزن🎈

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
موقع پریودی فقط دلم میخواد بخورم چرا ولع میکنم انقدر☹ این چند روز از خودم راضی نبودم  از کالر ...

عزیزم چون اول راهی و مغز هنوز به این روش عادت نکرده داره بهت تلقین منفی میکنه

سعی کن آروم باشی

و بری چندتا عکس خانومهای مانکن و خوش لباس رو بذاری جلوت تا تشویق بشی و خووووب ادامه بدی💛