2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1818001 بازدید | 290067 پست
@شیرین_آردا     گزارش ص نان و سفیده تخم مرغ و گوجه فرنگی ۲۰۰کالری نهار سنگک کره محلی و ...

گفته بودم بعد ۱۲ اخطار داره ها

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
😋😋😋نوش جون پیتزا  خواهر اگ‌اضافه کنی حقته 🤣🤣ولی من حقم نیسسسسس🥺🥺(شوخی کردما)🤪🤪🤪

اره اجی خودمم قبول دارم🥺🥺🥺جدی حقمه

اما باور کن تو شرایط قرار میگیرم چیکار کنم خو🥺 مثلا با اجی و داداش و اینام پارکیم همه پیتزا میخورن من چی ببرم بخورم😭😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه چیز کم کالری خوشمزه اوردم براتون   بستنی موزی غذاهای.رژیمی#  

موز رو حلقه حلقه فریزر کردم. موز یخ زده رو بعد ریختم تو خرد کن چند تا پالس تا پودری شه. بعدش هم کاکایو (همزه ندارم با لپ تاپم ببخشید) و کره بادوم زمینی و عسل و وانیل اضافه کردم. باز گذاشتم مخلوط شه کم کم شکل بستنی درمیاد. از سایت شف طیبه  یاد گرفته بودم چند سال پیش مرتب درست می کردم این دفعه بعد مدتها گفتم بذار ببینم یه میان وعده رژیمی میشه یا نه. کالریش رو حساب کردم خیلی مناسب شد

با مقداری که من درست کردم کالری موزش شد 190+ کالری پودر کاکایو 40+کالری کره بادوم زمینی 30+کالری عسل 12

جمعا شد 272 کالری برای 210 گرم که من 40 گرمش رو خوردم بقیه ش رو دادم شوهرم. سهم من فقط شد 52 کالری. 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
بیشتر ببینید

اما واقعا تو حقت نیس تو با این گزارشات الان باید ۶۰ میبودی نمیدونم چرا ۷۰ی😤😤   واقعا لایک به اراده ت. دمت گرم 

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
بیشتر ببینید

اجی عجب تکونی بم دادی 😑 دلم نمیخاد صبونه بخورم دیگه 😑😑

بیشتر ببینید
من اگه زودتر یادم میومد حتما عسل هم به شیر اضافه میکردم گفتم دیگه این بار با کشمش امتحان کنم میخوا ...

باریکلا عزیزم عالیه

خیلی کار خوبی کردی

مطمئنم خیلی زود به هدفتم میرسی با اراده من😍😍😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@negiiin1379  

گزارش# شیردهی 

صبونه👈 ۵۰گرم پنیر +۱۰۰گرم خیار+ ۱۰۰گرم کاهو =۸۷

میانوعده 👈۱۲۰گرم کیک ساده +ی لیوان چای=۳۵۶

ناهار 👈۳۰۰گرم هندوانه+ ۲۰۰گرم گوجه سبز= ۱۷۲

شام👈 ۱۲۰ گرم کباب تابه +۱۰۰گرم کاهو =۱۵۴

میانوعده👈آجیل خام نصف لیوان=۴۵۴

مصرفی ۱۰۷۰

مجاز۱۰۰۰

هوس کردم ی تیکه کیک با چای خوردم میخوام ناهار میوه بخورم و تا شبم نون و پلو نخورم بنظرت جبران میشه؟

ورز

چالش کرانچ و پلانک

شنا دیواری

چالش چوب

اسکات با دمبل

۱۰۰پروانه 

نیم ساعت پیاده روی 

عزیزم گروه بنفش جا دارن. با سپیده جان آشنا شو که نکات لازم رو بهت بگه . سرگروه بنفشه

اصلا دیشب نبود سر گروه بنفش شاید امردز بیاد

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
این همه برنامه ریزی کردم  اخرشم امروز کنسل شد فردا میریم خونه مادرمینا🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

ما امروز میریم

شام گفتم سیرابی بذاره دلم میخواد😍

بعدشم کیک🙃

امروز میرم آرایشگاه موهامو بزنم. چتری هم میزنم😍😍😍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂  ما امروز میریم شام گفتم سیرابی بذاره دلم میخواد😍 بعدشم کیک🙃 امروز م ...

به سلامتی 

مبارک باشه مدل موی جدید پیش پیش

میگم سرگروه تو خودت میری تو دیگ

بعد ما میریم دعوامون میکنی

چرا؟ 🤣🤣

سلام دیانا جان ،واقعا بالای نود بودی بعد با زیاد خوردن لاغر شدی می سه از کارات برا لاغری بگی ممنون

سلام عزيزم 

بله بالاي نود شدم بعد زايمان

با زياد خوردن لاغر نشدم😅با كم خوردن لاغر شدم🙃

مو ب مو قوانين تاپيك رو اجرا ميكردم بدون تقلب همين و ورزش

سلام عزيزم  بله بالاي نود شدم بعد زايمان با زياد خوردن لاغر نشدم😅با كم خوردن لاغر شدم🙃 مو ...

تو چند وقت کم کردی عزیزم

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰