2777
2789

ان شالله بهترین ها نصیبتون بشه و عاقبت بخیر باشید❤️🙏

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

سارا 

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا سلامتیم به اسم کاربریم 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من ک خیلی محتاج ب دعام ولی شرمم میاد غم بقیه رد ببینم ولی اول اسم خودمو برای دعا بگم

اول دوستم ک بچش فوت کرده بیزحمت دعا کن

بعد اون پسر بچه ک لخت پابرهنه بود

بعد یکی دیگه از نی نی سایتا

بعد همه بچه هایی ک تو تخت بیمارستانن

بعد اونی ک دیشب التماس دعا داشت بیمارش از کما در بیاد

بعد اون دوتا دختری ک مادرشون فوت کرده بود

بعد اگه تونستی برای من و بچه هامم دعا کن خدا اگه صلاح میدونه بریم پیش شوهرم. خدا ی اعصابی بده ب من با بچه هام خوب باصم دعوا نکنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دعا کن پسرم بره سرکار

دعا کن سلامت باشن

خسته ام بخدا😔

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ