2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829433 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم منم میخوام بیام گروهتون😁

سلام‌گلم

وزن الان، وزن هدف و قدتون چقدره؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌گلم وزن الان، وزن هدف و قدتون چقدره؟؟؟

سلام عشقم وزن الان ۸۳ وزن هدف ۶۹ قدمم ۱۶۷

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
 سلام‌گلم وزن الان، وزن هدف و قدتون چقدره؟؟؟

ببخشید وزن هدف۶۰

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
منم میخوام.باشم😥وزنم 74 هدف 62قد165

گلم گروه وزنی شما، ظرفیتش پر شده..

درباره ی شما از استاتر پرسیدم، ولی‌استاتر هنوز نیومده، 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وااای باز چالش حذف قند😝😝😝😝😝😝 پس از یکشنبه تا یکماه بازم شروع😑

خخخ نه  ۱۴ روزه هست گلم نگران نباش 😅😅😅😅

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
 گلم گروه وزنی شما، ظرفیتش پر شده.. درباره ی شما از استاتر پرسیدم، ولی‌استاتر هنوز نیومده ...

من چی 

گزارش#  

@negiiin1379  

صبحانه ۱لیوان شیر (۱۴۸)

ناهار ۱۳ق عدسی (۲۰۸)

شام ۱لیوان خوراک لوبیا (۱۷۰)

میان وعده هندوانه ۵۰۰گ (۱۵۰)

فست ۶۷۶

ورزش تردمیل ۳۰ دقیقه + یک رب ورزش شکم و پهلو 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم